Зима

Зима
Пролет

23 декември 2021 г.

Смешници, не българския народ е тъп, а вие!

А „мозъчната мъгла“ свисти у премиер Кирчо и  „гуруто“ му...
 

 

Радка Аргирова, „гуруто“ на премиера Кирчо по Нова тв:

„Може би няма да се стигне до препълване на болниците, но след Омикрон има тежки постковид възпаления. Възпаления на бъбреците, както и мозъчна мъгла – която е в две посоки и в когнитивните способности, така и в паметта. Искаш да си спомниш нещо, но не можеш.

С премиера не сме говорили за въвеждане на зелен сертификат в държавната администрация, но ако ме попита – ще го посъветвам да го въведе“.




Тия надминаха и „чувалите с трупове“ на Боко.

Радка се загрижила за „мозъчната мъгла“ и от сутринта психозира хората. „Искаш да си спомниш нещо, но не можеш“, вика Радка с такава убеденост, което предполага, че тя е преживяла или преживява такова ментално състояние.

Сега с премиера Кирчо щели да обявят стимули, демек, пари, за да се ваксинирали хората. Такава долна история на „непринудително“ ваксиниране, ама с всички хем рекетьорски, хем с бакалски пинизи, че не е истина чак с какви типове си имаме работа.

От сутрин до вечер кретен след кретен по телевизиите, които ако нещо изобщо правят е да докарат българина хептен до лудост и тотално изпращяване. И не заради ковид, а заради тия зомбирани слуги на „синергията“, които на всяка цена трябва да изпълнят това, заради което са турени във Властта от още по-големи зомбита.

По-другата телевизия пък Кантарджиев и той набляга на затъпяването.

Смешници, не българския народ е тъп, а вие!

Afera.bg

П.П. Иван Иванов:

Кога оня ден го извадиха тоз Омармалад, кога Радка го изучи, че жестоки последствия имал и било нещо страшно. И различен, различен, ма много различен бил от всичко досега. Пък със същата ваксина ше го третират!? И най-вече с третата. Щот първите две го заобикаляли.

Радке, що не си гледаш внуците вече, ма?


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар