Зима

Зима
Пролет

22 декември 2021 г.

Хахаха! „Умни, красиви, протестъри“ дойдохте ли на наш’та?!

Взе ли да ви свети под шапката? Или и сега врещите, само защото вие не сте качени на яслата за да лапате и да се облажвате с постове! 

 

Малееее, „десносектантите“ ревнаха, „умните и красивите“ и те изпищяха, „мариякапонците“, „минековци“ и вся остальная от „мутри вън, мутри вътре“, и прочие „протестъри“, и те изквичаха.

Малееее, срещу правителството на продуктово позиционирания от Румен Радев и аверката им Херо Мустафа – премиер Кирчо и компанията му от остапбендеровци.

Писнаха всите „умни, красиви, протестъри“, че ако това било „промяната“, значи се прикривала мафията и ДС.

Въх! Сега ли вдянахте, бре, уж „умни“, уж „прозорливи“, уж „голямата работа“?!

Дойдохте ли на наш’та?! Що е рекла „АФЕРА“, все е вярно!

Когато от първия ден на служебните правителства на любимеца ви Радев, АФЕРА започна да вади на показ некадърността, крадливостта, зависимостите и откровената замяна на едни лапачи с други, АФЕРА и Веселина Томова я клеймяхте, ругахте, псувахте, блокирахте непрекъснато (както и в момента) във ФБ, подлагахте сайта АФЕРА на нечуван хакерски терор, само и само за да угодите на Радев, за когото се бяхте впили (и още сте!) като пиявици.

Когато АФЕРА не спря да вади на показ „новоморалните“ кретени и откровени измамници, врещяхте, че сме били купени от Боко, хахаха!

Дойдохте ли на наш’та? Че всичко е пунта мара „промяна“?!

Взе ли да ви свети под шапката?

Или и сега врещите, само защото вие не сте качени на яслата за да лапате и да се облажвате с постове!

Щото, аман от вас, бе, лизахте задника на Боко, хлебихте от него години наред, катерехте се по дуварите му, после, когато ви дадоха знак, че Боко си отива, хукнахте в последната минута да се правите на революционери точно срещу Боко, и започнахте с усърдие да лижете задника на новия чорбаджия Радев, белким, се закачите пак да лапате.

Аман, бе! От „умни, красиви, „новоморални“, „почтени“ И.Т.Н….

Разликата между вас и АФЕРА пак е СЪЩЕСТВЕНА – ние винаги сме били „опозиция“ на всяка власт, а вие сте мишоци, които квичат само когато провидят, че губят келепира.

А честито!


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар