Зима

Зима
Пролет

1 януари 2022 г.

Изпращаме една измамна година, новата може да я бие

Да вървим напред, да правим бизнес! Да сменим тези крадливи, охранени котараци с малки сиви, крадливи мишки! Честита Новата 2022 година – годината на тигъра! Да му мислят овцете! 

 

2021-ва тръгна, влачейки една тежка лъжа – че имало един народ, който искал промяна. Искал го цяло лято на площада. 

Всъщност там, тъй като моята медия отразяваше директно и без монтаж събитията, се разигра обичайното активно ченгесарско мероприятие. Като преживял две епохи човек, мога да разкажа за палежа на Партийния дом през август 1990 г, на който бях пряк свидетел и видях много ясно как шпицкоманди от прясно амнистирани от Желев криминални, имитираха нападащ народ, а ченгета от службите запалиха документи отвътре.

През 1997 г, януари пак бях директен свидетел как силоваци от вече оформените групировки чупеха прозорците на парламента и обръщаха джиповете на НСО, а полицаите гледаха като ученици в лятно кино.

През 2020, особено на 2 септември агитки на футболни фенове и платени биячи предизвикаха сблъсъци, а съучастниците в акцията за смяна на властта от висшите нива на МВР наредиха на служителите си да обгазяват и да бият. Но не агитките, а наивни и безпомощни младежи, които са отишли на протест, защото още вярват в Дядо Мраз. 

Борисов не хвърли оставка както през 2013 г. когато същите агитки се блъскаха с полицаи и пуснаха кръв. И през 20-та имаше кръв, но Бойко не беше така сигурен в спечелването на предсрочни избори, както преди 7 години и изчака отвращението да надделее. Груба грешка на стоялия дълго в истинската власт – изпълнителната. Мисли си, че народът го обича, защото иска да си прави снимки с него. Много хора искат да си правят снимки с всеки, който е известно лице, ако ще да е Джак Изкормвачът. А Бойко го дамгосаха вече като този с шкафчето и кюлчетата. Стара схема на господарите. Макар, че им беше послушен губернатор, те искаха смяна. Прекалено яка клиентелистка мрежа си беше изплел и те искаха смяна на клиентелата. Някои олигарси си бяха повярвали, че са стопани на държавата - това за една колониална територия не е допустимо. Те трябваше да бъдат ударени -  за това има електромагнитски шокове, а властниците, които са им дали поле – трябваше да бъдат свалени. Генерал Нуриега е жив пример – оставяха го да върти наркотрафик, докато им беше нужен, после го обвиниха в това, което му позволяваха да прави. 

А смяната е винаги в името на борбата с корупцията. Това също е изчислено отдавна психологически. Хората по начало са подозрителни към „властта, която краде“. Ето защо е лесно да ги убедиш да си ходят тия. „Тия да си отиват, пък каквото ще да идва…“ – това беше логото на протестите от 2020 г. Ако това е визия за развитие на държавата, то аз би трябвало да получа Нобелова награда за „Планът Сидеров“ – управленска програма от 150 страници, която разпространявах още преди десетина години.  Защо да се хабим да пишем програми, като може да се каже просто в едно изречение – абе, тия да си ходят!... Който ще да идва!...

И „КОЙТО“ дойде. На изборите през април взе второ място, на изборите през юли – първо. Партията „Няма такава държава“, която стана „Има такъв народ“. Ама Слави захранил поколения с просташка чалга, ама Слави пеел на мутрите, ама Слави унизително се слагал на Доган и Бойко, когато бяха силни – няма значение, той е светлото бъдеще, каза избирателят.

А цялата игрословица с името на партията му беше изградена на една подла лъжа – държавата е лоша, народът е добър. Да, ама държавата е функция на народа. Той като е добър, защо избираше 12 години лошия Бойко? А преди това лошия Доган в тройна коалиция с лошия цар и лошия Станишев? А преди това – лошия Костов, който загроби икономиката ни? А преди това лошия Жан, който ни докарал до мизерия? А преди това лошия Луканов с Лукановата зима? Не знам, да каже Харалан, той знае всичко…

Сценаристите на Сл. Тр. обаче не свършиха работа. Да преписваш руски вицове от сайтовете и да правиш политика са оказаха различни трудности. И тогава щатската школа „Максуел“ бе задействана. Там се произвеждат лидерите на 21 век. сред тях е българският президент, сложен на поста от ГЕРБ и лично от Борисов, който кой знае защо, днес се оплаква от него. Вкарваме машините на Сорос от Венецуела, слагаме наши момчета начело и продължаваме стратегията за притискане на Русия през Балканите – това е кратката директива до Мустафа и тогава нашият симпатяга от Банкя разбра, че прегръдките през рамо не важат. Те и в СИК и във ВИС се прегръщаха и целуваха по брежневски, после се отстрелваха. Да не би в Държавния департамент да не са чели Марио Пузо?

И ето ти нова победа на Негово величество избирателя – младите и почтени нарушители на Конституцията. Но да не издребняваме!

Да вървим напред, да правим бизнес! Да сменим тези крадливи, охранени котараци с малки сиви, крадливи мишки!

Докато се усети народът, ще дойде 2025 година, а дотогава всички ще са ваксинирани и зомбирани 100%...

Честита Новата 2022 година – годината на тигъра! Да му мислят овцете!


Волен Сидеров

Няма коментари:

Публикуване на коментар