Зима

Зима
Пролет

11 януари 2022 г.

Що за комплексари сте, бе, масонски егоцентрици?!

Куцо, кьораво и сакато не пропуска да се изпъчи масонската, за да го припознаят слугите и подгъзурниците родни управници на Херо Мустафа. Тия ако са истински масони, значи ние сме балерини... 

 

Аман, бе!

Накъдето и да погледнеш – масон подир масон, зидар до зидар, комплексар до егоцентрик.

Пъчат се по Фейсбук, показват си пръстените, магнолиите, дето засадили в тяхната чест, УПРАВЛЯВАТ ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА и като старлетки и плеймейтки ако могат на челата си ще татуират мистрията и пергела, белким не пропуснем, че са масони.

Откак Радев, който също е масон, и пасмината му масонска начело с главния Кадровик и главна Касичка Пламен Узунов в сие с Копринков, и те лъснаха като масони, куцо, кьораво и сакато не пропуска да се изпъчи масонската, за да го припознаят слугите и подгъзурниците родни управници на Херо Мустафа.

Тия ако са истински масони, значи ние сме балерини.

Тия са евтини комплексари, които масонството го имат като марка за лобиране на интереси.

В цялата масонска история, като тайни общества, членовете на ложите стоят скрити и умишлено не се бият в гърдите, че са масони, наш’те селски бабаити тъпани бият.

А ги бият, защото Радевата кохорта, която управлява потоците и България всите са масон до масона и сега е модерно да си покажеш магнолията, дето била засадена с името ти във Вашингтон, за да те обозначат като „наш“.

На това място трябва да свири „Селска чест“, ама не от Маскани.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар