Зима

Зима
Пролет

28 януари 2022 г.

Учителят е изтривалка за комплексирани родители и лигави деца

Обаче когато някое “дете” е от лошата страна, никой родител не излиза по телевизията и никой не му праща тв екипи вкъщи да му търси сметка как го е възпитал 

 

Втори ден основна тема в bTV е шамар, който изял 13-годишен ученик от учител в Сливен. И му дръпнал и ухото. А момчето чак повръщало в тях от стрес и майка му се появи по всички телевизии.

Че нас навремето ни биеха на почивки - първо учителите я с шамари, я с показалки, я ни мереха с ключове. И като ни биеха учителите, после ни биеха и вкъщи, ако някъде нещо учителя е пропуснал случайно. И си уважавахме учителите по наш си начин, а и родителите ни ги уважаваха. И никой не пискаше.

Учителят беше институция, а сега е изтривалка за комплексирани родители и лигави деца.

Същите тези 13-годишни, които вече не са деца, и които ги гледаме през ден в клипове как унижават учителите, как се бият 10 срещу един или как 10 момчета бият момиче. Същите пият, пушат и всичко останало, но накрая повръщали от стрес заради дръпнато ухо... 

Обаче когато някое “дете” е от лошата страна, никой родител не излиза по телевизията и никой не му праща тв екипи вкъщи да му търси сметка как го е възпитал.


 

 Юри Славчев, Lentata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар