Зима

Зима
Пролет

3 януари 2022 г.

Просто Киро на Козяк

Наглостта на човек, подписал документ с невярно съдържание, да иска да се разследват други документи с невярно съдържание, направо изумява 

 

След като успешно успя да извърши промяна и подмяна едновременно, оправи вкупом целият български народ, икономика, енергетика, пенсионери и дечица, Просто Киро реши да се занимае и с отвъдното и там да разпростре необятния си интелект и експертност.

Всеки, умрял със зелен сертификат, по презумпция на Прост Киро, е имал фалшив сертификат. Защото, представяте ли си ужаса да се установи, че таквиз със зелени сертификати и пази Боже, ваксани, могат да умрат от вируса. Не може да бъде!!! Още по-лошо - това да стане известно на населението, което в овчи възторг носи маски и участва в медицински експерименти.

Наглостта на човек, подписал документ с невярно съдържание, да иска да се разследват други документи с невярно съдържание, направо изумява. То бива, бива, ама бивол за мезе не бива! 

На практика Просто Киро признава, че сертификатите не работят. И вместо смислени мерки, обосновани на науката и здравия разум, действа като едновремешните велики инквизитори - който не е в правата вяра - бой, докато си признае, а ако е умрял - посмъртно тричане и отричане!

Явно Просто Киро не е ходил скоро пеш по улиците, че иначе в "Пирогов" вероятно щяхме да го гледаме. Всички, които му се радваха, сега установиха, че е истина народната поговорка, че на малко прасе и нов началник не трябва да се радваме, че не се знае какво ще стане!

Разследвайте умрелите! То и без това отказахте да разследвате как така резултатите от машинното гласуване нещо не съответстват, най-вече при ПП. Окултното настъпва!!!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар