Зима

Зима
Пролет

19 февруари 2022 г.

Когато клоун води държавата

Откровен шут, който дори не разбира политиката, но твърдо решен да плати цената на властта си... 

 

Е, този път няма да пиша за Кирил Петков, не се подвеждайте по заглавието. А за Зеленски. Също инсталиран от американците да управлява Украйна. 

Откровен шут, който дори не разбира политиката, но твърдо решен да плати цената на властта си, ако е необходимо - и с живота на сънародниците си. След Студената война САЩ си въобразиха, че са световен господар. Техните военни бази са по цял свят. Под малоумни поводи нападат суверенни държави, в които имат икономически интереси. Впрочем някой откри ли химически оръжия в Ирак?!? 

Зеленски си въобразява, че е важен за американците. Както и Украйна. Всъщност шутът дори не осъзнава, че Байдън и ДД просто ще ги използват като пушчно месо за собствените си цели. Украйна винаги е мразила Русия, историята между двата народа показва взаимна непоносимост. По времето на нацистката окупация украинците посрещат нацистите с цветя, хляб и сол и сами формират фашистки отряди. Зверствата им в ново време потресоха цял свят. Но са удобен претекст за война!

Украинците си въобразяват, че САЩ ще ги защитят. Няма! Ще ги използват, а ако нещата тръгнат зле за тях, ще се оттеглят и ще ги оставят сами да се оправят. И това е само защото украинците позволиха американците да им сложат един шут за управляващ!

Та, сега се сетете за Киро! Просто Киро! И докъде може да ни докара!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар