Зима

Зима
Пролет

7 февруари 2022 г.

Подмяната продължава под бурни овации

Скъпи наивници, припомнете си ранният Борисов и думите му! Вижте сегашният Петков и се замислете... 

 

Спомняте ли си, о, възхитени от новата промяна, българи, как през 2009 година човечецът на снимката Ви обещаваше борба с корупцията, непотизма и престъпността? 

Спомняте ли си как обещаваше възмездие и арести? Спомняте ли си как обещаваше просперитет и справедливост!?!?

Колко, бре? Колко още лъжи можете да понесете? Колко пъти ще Ви се подиграват в очите, а Вие ще продължавате на една и съща въдица да се хващате? Колко пъти ще давате толеранс на престъпници и предатели? Искате нови лица - от Козяк са Ви подготвили дълга скамейка от такива. Само където са произведени на един и същи конвейр с почти едни и същи малоумни усмивки и заучени фрази. А Вие като дечица в лунапарк очаквате нови чудеса. Всъщност фокусниците мамят, това не го ли разбрахте вече след три десетилетия?

По действията се вижда кой какъв е. Толерантност към некадърни управляващи не трябва никога да има! Няма да се научат на друго освен да крадат повече. Вярвате на младостта и усмивките, с които толкова години наред Ви ограбват. И когато Ви кажат истината, се нахвърляте върху този, който Ви я казва, защото няма по-омразен човек от този, който Ви пука сапунените мехури, които толкова Ви радват и който Ви разбива илюзиите!

А сега, скъпи наивници, си припомнете ранният Борисов и думите му! Вижте сегашният Петков и се замислете. Толерантност към проекти на Козяк не трябва да има. Защото краят винаги ще е един и същ - нашият!

Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар