Зима

Зима
Пролет

15 февруари 2022 г.

Видяхме наяве, че светът се управлява от един и същи център

Българите единствени се противопоставиха на масово ниво на една велика сила, която почти подчини света... 

 

Може би днес за последен път ще пиша за така наречената пандемия, защото централното й ръководство приключва с нейното провеждане. 

Една след друга държавите в ЕС махат всички мерки - ограничения, маски и сертификати. И България ще ги махне. И светът ще ги махне. Според мен и натискът за ваксиниране ще спадне, у нас закова твърдо на около 30%. 

Важното в случая на този мой може би последен пост по темата, ако не се случи нещо друго, е отново да покажа толкова явното ВСЕОБЩО УПРАВЛЕНИЕ на цялата работа. Всички го започнаха правейки едно и също във всички държави, щабове, сеене на страх и ужас, локдауни, затвориха паркове, градинки и планини, и сега всички правят едно и също във всички държави, отварят, свалят ограничения, мерки и сертификати. Надявам се, че само наистина дълбоко заблудените останаха да не са разбрали, че по въпроса с този вирус беше извършено световно глобално притесняване на хората от една ОПГ. Която съм осветявала безброй пъти, днес няма да ги изброявам. Но те са ОПГ! 

Отбелязвам, че Англия не беше първа, която стартира кризата, но първа я затвори. Изводите след известно време.

Благодарение на всичко това видяхме наяве, че светът се управлява от един и същи център. Нещо, което беше конспирация. Вече е реалност.

Видяхме, че всички управляващи се манипулират и насочват в решенията, които вземат "за благото на хората си". 

Видяхме, че по този въпрос няма нито един световен лидер, който да е независим. Тези, които изразиха независимо отношение, умряха. 

Видяхме много ясно дереджето на здравните системи по света и у нас. Най-вече мотивите които движат здравните системи. Видяхме, че в момента това е мястото, където е съсредоточено античовешкото присъствие. Здравните системи са съвременната инквизиция, чрез която се прочиства неудобното за глобалистите.

Видяхме ролите на медиите! По тази точка човечеството е изправено пред зло, каквото не е познавало!

Видяхме предателството на културния елит към Бога, към човека и към културата.

Видяхме много ясно кой какъв е на лично ниво, в личните ни отношения и семейни и приятелски кръгове, колеги и работна среда, на нивото на държавите и света. 

Видяхме, че нищо страшно няма!

Видяхме, че човекът може и да мисли и да се бори, и да се справя със злото в себе си и около себе си.

Видяхме, че българският народ прояви разум, смелост и дързост на световно ниво и запуши устата на родни и международни зложелатели какъв пропаднал, глупав, немит и бездарен ганьовски народ е.

Ми не е!

Все още е трудно да се осъзнае какво точно означава, че българите единствени се противопоставиха на масово ниво на една велика сила, която почти подчини света.

Като Давид пред Голиат.

Много поздрави от мен на всички гласчета на българите към българите!


 Анастасия Гешева

Няма коментари:

Публикуване на коментар