Зима

Зима
Пролет

21 март 2022 г.

Идиоти управляват България!

А тв мисирките мълчат слугински за тоталното погазване на закона за МВР!

 

 

Корнелия Нинова:

Научих от медиите за арестите. Струва ми се нередно, можеше да го обсъдим предварително. Това заяви вицепремиерът и министър на икономиката Корнелия Нинова в ефира на bTV.

Лена Гугъла:

– Кога разбрахте за ареста на Борисов?

– Като свърших работа се върнах в 18 часа в Министерски съвет. /б.р. ареста на Бойко Борисов бе извършен в 21,30 часа/

– А коалиционните партньори кога научиха?

– Не би следвало коалиционните партньори да бъдат уведомявани за арестите, тъй като са неотложни и не трябва предварително да се спускат по веригата.




Абсолютни идиоти управляват България! Газейки брутално закона!

Корнелия Нинова пет пъти подчерта пред Цънцарова пред bTV, че била юристка. И същата тая „юристка“ пишмански изрича обидено, че …“Струва ми се нередно, можеше да го обсъдим предварително.“, демек трябвало да обсъдят арестите предварително!!!???

Вие разбирате ли за какви кретени става дума? И за какъв трибунал, за който се изживяват?

Предварително трябвало да обсъдят арестите, вика „юристката“ Нинова, която би трябвало да е наясно, че МВР ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ТРЯБВА ДА УВЕДОМЯВА НИКОГО КОГО, КОГА ЩЕ АРЕСТУВА ПРИ ПРОВЕЖДАНЕ НА АКЦИЯ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ „ПО НЕОТЛОЖНОСТ“! КОГАТО ПЪК Е НЕ ПО НЕОТЛОЖНОСТ, МВР И ПРОКУРАТУРАТА СЪЩО ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ТРЯБВА ДА ОБСЪЖДАТ С НИКОГО, КАМО ЛИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИЦА, КОГО, КЪДЕ И КОГА ЩЕ АРЕСТУВАТ!

Лена Гугъла пък разбрала за арестите като се върнала в МС в 18 часа, нищо, че ареста на Боко бе към 21,30 часа вечерта. Което, разбира се означава, че Простото Киро е обадил на Лена още докато е вървяла заверата по министерските кабинети.

Иначе през деня Премиерът, финансовият министър и министърът на МВР обсъждат в кабинета на премиера „акцията“ точно като трибунал. Политически трибунал.

С изявленията на Нинова и Лена Гугъла се потвърждава, че закона за МВР го газят без да им мигва окото и че арестите са политически. Защото по закон МВР е деполитизирано и МВР по никакъв начин не може да уведомява когото и да и било предварително кого и как ще арестува.

И няма значение дали се отнася за Бойко Борисов или за Асан Аланколов, това, което демонстрират тези измислени типове в управлението на България е пълно безобразие, нарушаване на закона и мирише на линч.

Ами да бяхте извикали и Тошко Африкански на Слави, че да обсъдите и с него предварително арестите, както настоява „юристката“ Нинова, можеше химн на Рашков да измислят до часа на арестите.

А тв мисирките срещу тия недоразумения мълчат като п…и слугински и не реагират. Или защото са тъпи, или защото са слугини, или защото са и двете.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар