Зима

Зима
Пролет

6 април 2022 г.

Евроатлантически еничари

Че то западняшката цензура надмина руската и китайската, взети заедно. Като няма разлика за какъв свободен свят ми говорите? Свободата да мразиш Русия като задължение не е свобода. Западняшки расизъм е! 

 

Режисирането на кървави шоута, като това в Буча, с цел манипулация на общественото мнение е патент на Запада. 

Помним превъплащението на Колин Пауъл, който си измисли данни за химическо оръжие в ръцете на Саддам Хюсеин. Така оправда разрушаването на Ирак от САЩ. Тогава в Тикрит имаше още по-зловещи гледки от тези в украинското предградие Буча, приписвани на руснаците. Но по западните медии не излезе и кадър. Хеле пък някой да обвини американския президент Буш във военни престъпления. А пък доказаният лъжец Пауъл наскоро бе погребан с почести. 

Същия сценарий и в Сирия го разиграха. Башар Асад си тровел народа с химическо оръжие. Че защо? Понеже Западът не можа да го свали от власт. Санкции. Демонизиране. Обвинения по презумция - щом не се подчиняваш, лош си... 

И в Югославия подобни сценарни схеми. Там веселякът Клинтън обстрелваше Белград с ракети с обеднен уран. Никой не го обвини във военни престъпления. Чудно?! 

А най-пресния случай на военно престъпление, което може да бъде приписано на Байдън, който лично нарече Путин военнопрестъпник, е убийството на половин дузина афганистански деца от американски дрон в Кабул при изтеглянето на американските войски наскоро. 

Примери безброй.

Обвиненията за военни престъпления на руските войски в Буча са съмнителни и поради факта, че още преди да е разследвано, доказано, проверено, документирано  от далечна Нова Зеландия министър-председатеката осъди Путин. Сякаш предварително е знаела. А същевременно кметът на Буча говореше, че всичко е наред след изтеглянето на руснаците. 

После, разбира се, коригира оценката. И чудно, защо кметът, който служи на Зеленски и азовци, е пожален от руснаците, пък някакви случайни велосипедисти са убити? А и разни украински баби свидетелстват, че чеченските бойци били мили и възпитани,  само руснаците били зверове?! Доста пропагандно-избирателни оценки като по сценарий... 

Простете, но не чух нито един западен лидер да осъди украинските нацисти за това, че изгориха  жив българин, за това, че инквизират и осакатяват обезоръжени руски войници, военнопленници - прострелване в краката, рязане на пръсти, на гениталии, събличани голи и разстрелвани вързани в масови гробове...

Всичко това се вижда на документални кадри от телефоните на бандеровци с лицата на извършителите. Факти. Черно на бяло. Проверими. Но за Запада и за нашите псевдомедии тези факти не съществуват. Важното е кървавото шоу на Зеленски да се върти. Той винаги е на местопрестъплението с кавалкада западняшки репортери. Осъжда. Разобличава. Ама истина ли е, проверено ли е? Факти има ли? 8 години в Донецк и Луганск нямаше. Аз лично гледах клип оттам с изнасилена и малтретирана рускиня, чисто гола. Бой с верига??? 

Друг белег за добре режисирана манипулация е масовото блокиране в социалните мрежи по списък на хора с независимо мислене. За националните медии можем да кажем само Бог да прости журналистиката.!!! Ама в Русия имало цензура. И в Китай имало. Че то западняшката цензура надмина руската и китайската, взети заедно. Като няма разлика за какъв свободен свят ми говорите? Свободата да мразиш Русия като задължение не е свобода. Западняшки расизъм е. 

Тирания с пладнешки грабеж пък е американците да ни пробутват още 8 самолета Ф16 за над три милиарда лева?! Без да сме получили и първата партида Ф16, за която също платихме тройно?! На всичкото отгоре ни набутват със санкции срещу руснаците, от които ние само губим.

Губим, губим, губим, гладуваме, но ще плащаме тройно за още една партида чертежи. А сетне ще плащаме и за поддръжка...

Всъщност плащаме кръвен данък на НАТО.  

Евроатлантически еничари.


Милен Милушев

Няма коментари:

Публикуване на коментар