Зима

Зима
Пролет

4 април 2022 г.

Байо, в цял свят преследването на хора само защото имат мнение, различно от твоето, се нарича цензура!

Разкарай си оттук призивите за тишина и самият ти се омети незабавно! Как пък не проумяха, че колкото повече се забранява нещо, толкова повече стават и се втвърдяват неговите поддръжници! 

 

Представеният като „комуникационен експерт Любомир Аламанов“ по bTV:

„…90 процента, които яростно защитават Путин, те преди това бяха антиваксъри… Трябва да изличават тези профили…

…Вече тролове са профили и на реални хора, които взимат пари за това нещо, от малки градчета, които за много малко пари слагат думи, които не разбират…

….Другата гледна точка? Западната демокрация отдавна е дала отговор на този въпрос – по някои теми – няма друга гледна точка.

….Да вземем добър пример от Щатите, които спряха акаунтите на Тръмп в Мрежата…

….Който е фен на Путин да си ходи Вконтакте…“



Появи се в сутрешен блок някакъв човечец, който обяви за тролове нормални хора застанали с имената и лицата си във ФБ, само защото техните мнения не съвпадали с неговите – сега били за неутралитет (което той превежда, като поддръжници на Путин), преди били срещу фармацевтични експеримент, дигитални сертификати и ограничаване на човешки права, а още по-преди били срещу антидетските стратегии и призовава, банването на тези хора да не се квалифицира като цензура!

Да се създаде нов механизъм в социалните мрежи за тяхното преследване, на който те щели да съдействат в лично качество.

Най-голямото му нахалство беше да праща тези хора във Вконтакте, същото VK, достъпът до което цензурата спря! Изобщо ако имате друго мнение, различно от неговото, нямате място никъде, освен да си го говорите у вас и то докато не дойдат да ви арестуват, защото комшията ви е докладвал, че тролите там.

Байо, винаги и в цял свят преследването на някакви хора само защото имат мнение, различно от твоето, е само едно – ЦЕНЗУРА!

Все още има живи хора, които сме живели във време на цензура и я разпознаваме безпогрешно. Същото време, което ти неудържимо плюеш, но се опитваш да върнеш!

Разкарай си оттук призивите за тишина и самият ти се омети незабавно!

Как пък не проумяха, че колкото повече се забранява нещо, толкова повече стават и се втвърдяват неговите поддръжници!


Мариана Христова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар