Зима

Зима
Пролет

19 април 2022 г.

Първосигналността и грантовете не прощават на интелекта!

Проблемът на умнокрасивите и демократични партии е, че са се откъснали от реалността. Те смятат, че политиката е интереси (лични), баница и кокал, постове и власт... 

 

Не мога да разбера умнокрасивитета! 

Не виждат ли, че фиксацията им да плюят Възраждане и мен и постоянно да ме веят по медиите (в които впрочем е забранено да ни канят), само допринася за по-голям изборен резултат. 

Проблемът на някои вече провалени политици от ДъБълите и Контрера от МВРО, е, че не им стига капацитетът да разберат какво всъщност правим. Първосигналността и грантовете не прощават на интелекта! 

От 32 години политиката се дирижира отвън и няма политици и партии извън установените коловози. Затова и съпротивата им е такава - безсмислена и безидейна. Ако повтарят нещо и хиляда пъти, то няма да стане истина, само ще втръснат на хората и всички ще видят откъде им се плаща.

Проблемът на умнокрасивите и демократични партии е, че са се откъснали от реалността. Те смятат, че политиката е интереси (лични), баница и кокал, постове и власт. И дори не могат да осмислят, че има и други политици. За които изброените неща предизвикват само презрение. Затова и изкривяват всяка наша дума и действие през призмата на собственото си изкривено мислене и грантаджийскси стил.

Доброто е, че скоро и ДъБълите, и евротолерастите ще оттекат в канализацията на историята. Където им е мястото!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар