Зима

Зима
Пролет

25 май 2022 г.

Форумът в Давос губи своето значение!

Хенри Кисинджър каза, разбирайте нареди, предначерта, определи, заповяда следните неща...

 

 

Нашите маймунски медии пак държат българите във Велико информационно неведение, та се налага отново да им вършим работата.

Нито една медия днес не отразява ключовото изказване на Кисинджър в Давос онзи ден. Но преди да разкажа за него, няколко други щриха.

Форумът в Давос отдавна загуби своето прикритие на мил годишен добронамерен ред за света. Всички жители, които малко или много се еманципираха от тъмната пелена на глобализма, знаят, че това е частен клуб по интереси на световния олигархат, който си играе с живота и здравето на цялото човечество, използвайки го като овчар овца, дои, стриже, коли и яде. За истинските антиглобалисти форумът в Давос отдавна е ясен като едно от най-опасните гнезда с отровни змии, които пълзят по Земята.

Форумът в Давос губи своето значение!

Днес ще го и докажа. По моя си начин, като ви накарам да погледнете хората, които участват, да им видите лицата, излъчването, а вече и интелекта. Щом българското грандиозно недоразумение, абсолютен връх в българската класация за антиполитици, е участник в този форум, само това ми е достатъчно, за да преценя нивото и качеството на претенциозното събитие. Чудя се с такъв персонал как точно световния задкулисен елит успя да превземе Земята? Това е управление на най-големите глупаци! Не се сещам за гръцкия термин за управление на глупащината и нискоеволюционната нискочела част от обществата.

Само ги вижте мумиите, които участват! Едни и същи шепа хора и техните слуги и креатури. Противни по подразбиране! И нашия гащник, и той там! Само това е достатъчно да срине авторитета на всяко събитие – участието на грандиозния идиот.

И в цялата тази абсолютно прогнила, грозна и болна картинка, пълна с най-отвратителните неща, които човечеството до момента е реализирало, носеща името Световен Икономически Форум отново най-адекватен се оказва най-възрастния участник Кисинджър. Което е логично, все пак ТОЙ Е АВТОР НА ТОЗИ СВЕТОВЕН РЕД, КОЙТО ЖИВЕЕМ СЕГА. Бащицата и майчицата ни. Той е наредил кой колко да яде, къде и какво да прави, колко да се простира. Нормално е точно той да посочи и новостите. Всички останали са пудели от зайчарника. Зайчарникът си има главна квартира, ако не знаете. Давос! От Давос до Банкя, и до ул. "Шишман" в София.

Хенри Кисинджър каза, разбирайте нареди, предначерта, определи, заповяда следните неща:

1. Западът да спре да се дърля с Русия.
2. Украйна да се готви за загуба на територии.
3. До 2 месеца да започнат мирни преговори.
4. Русия е незаобиколим световен фактор.


Какво да кажа?

ВВП явно добра работа върши, щом главният гущер му се поклони в Давос.

Иначе мисирките продължават да пишат за диктатора и загиваща Русия. Да, ама ВАШИЯ ФОРУМ, не моя, бие отбой и отстъпление.

Сега следствията и други събития.

Същият ден, в който се изказа Кисинджър, Шойгу дръпна каишката на руското настъпление и обяви, че Русия нарочно го забавя. Но аз няколко пъти казах, че оттук насетне ще говорим за ПРЕДИ И СЛЕД АЗОВСТАЛ.

Всичко, което днес обсъждам, е след Азовстал! Значи поне тези на Запад, в чиито глави тече все още електрически ток, много добре разбраха случилото се в Азовстал и Кисинджър обяви решението на проблема. Описах го в точки.

Западът ще се опита да спаси Киев като град и столица. Дали ще успее, не знам, ще видим, ще се опитат Украйна да не капитулира. Зеленски е политически труп, очаквам обявяването че е свален, до десет дни. Всъщност преговорите ще се водят между Путин и световния форум на Шваб. Тоест, между главите на глобализма и антиглобализма.

Донбас отива към Русия включително териториално.

Междувременно върви другата сценка. Полша се готви за превземе западна Украйна. Впрочем, истинското описание на събитията е – Зеленски предаде западна Украйна на Полша.

Поляците щели да повоюват с Русия. Много искам да го видя!!!

Русия вчера официално обяви, че напуска Болонското споразумение и спира изтичането на руски мозъци към глобалисткия Запад.

Още един маркер на преминаване на досегашния световен ред в миналото.

Хенри Кисинджър

Анастасия Гешева



Няма коментари:

Публикуване на коментар