Зима

Зима
Пролет

16 май 2022 г.

С такъв народ – толкова!

С умиление очакваме да се появи и партия „Майдан“, която може и да вземе всичките описани проценти от картинката накуп 

 

Последно проучване на социологическата агенция Тренд. Никаква изненада, ако питате нас.

Благодарение на Румен Радев и измамниците му на власт, единственото, което постигнаха е да вдигнат ГЕРБ на първо място. Като тенденцията ще се качва, предвид идиотите на Радев, които ежедневно се насират главоломно.

Същият този Радев обаче, който предаде, продаде националните интереси заради еснафските си лични такива, продължава да е обгрижван от доверие.  50 процента са си 50 процента, което очевадно показва, че такъв народ си заслужава лицемерните му фалшиви рецитации.

Измамниците на Радев, които той пробута и легитимира – ПП – взимат 17,5%.  Вместо да имат 1%, те събират цели 17,5%. С такъв народ – толкова. Еб@т го джелатската, той си ги иска. Садо – мазо.

Още не появил се на сцената, „новият“ политически проект на проксито на Радев – Стефан Янев „България е НАТО, НАТО е България“, напред с любовницата си – взима цели 7,6%, което показва, че маймуна да се появи на политическия хоризонт такъв народ ще гласува „юруш на маслините“ от нищо друго, освен от простотия.

Демократичната България и Има такъв народ, които ако има народ, няма повече в живота си да помиришат парламент също предвид ситуацията обират проценти на 4-те. С такъв народ – някой да е учуден?!

С умиление очакваме да се появи и партия „Майдан“, която може и да вземе всичките описани проценти от картинката накуп.

Жалка територия с още по-жалко население. Не народ. Население. Което мисли с гъза си.





Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар