Зима

Зима
Пролет

20 май 2022 г.

Жалко, че позволихме на политически инфантили да поемат управлението на страната

Крайно време е Кирчо да порасне и да осъзнае, че трябва да носи отговорност за действията си. Сам! 

 

Все се надявах, че около ПростоКиро има и смислени хора, които са в състояние да компенсират очевадните му дефиците в областите външна политика, история, логика, риторика, обща култура и дори граматика. 

Обаче вярата ми окончателно се изпари. Няма по-безсмислена идея от последната "новост" на ПростоКиро за КСНС при президента Радев по темата РСМ.  Може би Киро не е в състояние да помни нещо случило се преди няколко месеца, но такъв КСНС вече имаше. И нищо, ама наистина нищо не налага свикването му в момента. 

Фактът, че у нас през ден се мъкнат разни брюкселски чантаджии, изобщо не е причина да променяме принципната си позиция спрямо Скопие. Може би Киро и компания се надяват да прехвърлят върху президента желанието си за извършване на национално предателство, обаче е много глупаво от тяхна страна да се надяват, че той ще се върже на такъв плосък номер. 

Крайно време е Кирчо да порасне и да осъзнае, че трябва да носи отговорност за действията си. Сам. Тоест, след като е решил да продава националните интереси, нека излезе и искрено заяви това. И да не се крие зад гърба на Радев, Лена или някой съветник. 

Много е жалко, че позволихме на тези политически инфантили да поемат управлението на страната. За всички ни, дори и за тях самите, ще бъде по-здравословно, ако тези егоманиаци си тръгнат по-бързо от властта.


Петър Волгин

Няма коментари:

Публикуване на коментар