Зима

Зима
Пролет

14 юни 2022 г.

А бе, как ги правите тия измекярщини?

Да се правиш на айдут войвода едва след байряма е измекярлък...

 

 

Измекяр след измекяр, мила моя, майнольо…

Накъдето и да се обърнеш в така наречената Власт – измекяр до измекяра.

Гледам Радостин Василев, иначе казано Руди Гела, по bTV.

Тоя път, след вчера, вместо 738 пъти, каза „АЗ“ 378 пъти. Което си е прогрес, когато четеш АФЕРА.

„АЗ винаги съм бил лидер!“, вика Руди Гела.

На кого, бе, пич, на кого си бил лидер? На Гриша Ганчев или на Папазки? Щото някак не си го представям точно ти да си им бил лидер. По-скоро са те лидеросвали по врата.

Руди Гела вика, че той бил най-големият, ама възможно най-големият критик на Кирил Петков, обаче като му предложил Слави да стане министър на спорта, той тутакси се съгласил и рекъл на Простото Киро: „Аз съм най-големият Ви критик, ама Вие сте премиер, Вие сте държавата и АЗ ще Ви бъда лоялен“.

Измекярска работа. Какъв лидер си ти, бе, Гел?!

Същата измекярщина като на оня Бастун Стефан Янев, дето и той никога не бил вярвал на Кирил Петков, ама се съгласил да му бъде министър точно Кирил Петков, барабар с Асен Василев, понеже и той като види власт, точно като ментора си Румен Радев, се посират от кариеристично комплексарство.

Руди Гела събрал предателите в дома си и хоп-троп – Кирил Петков се обадил, и хоп-троп и той дошъл на сбирката в дома на Гела.

Най-големият критик на премиера /хахахахаха!/ иначе бил споделил първо с него, че напуска кораба на ИТН, и той дошъл в къщата му за да разкаже на предателите разни работи.

Измекярска работа.

Знаеш ли кое не е измекярско, Гел?!

Като отдавна си бил омерзен от ИТН, просто си тръгваш ОТДАВНА! Излизаш, казваш каквото мислиш, тръшваш вратата, ама и на министерския пост!, и на депутатския!, и си тръгваш. Тръгваш си отвсякъде!!! И се връщаш при Гриша Ганчев.

Да се правиш на айдут войвода едва след байряма е измекярлък.

Нищо повече.

Измекярлък!!!


 

Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар