Зима

Зима
Пролет

17 юни 2022 г.

Типове мъже, които не се променят

Понякога животът ни предизвиква и ни среща с неподходящия тип мъж... 

 

Когато говорим за любов, всяка жена има свой типаж мъж. Не само като външност, но и като личност. 

Казваме си, че искаме сериозен партньор, че не бихме дали шанс на женкар, но понякога животът ни предизвиква и ни среща с неподходящия тип мъж.

Влюбени, ние силно се амбицираме той да бъде наш и още по-силно започваме да вярваме, че можем да го променим към добро.

За съжаление, както насилникът не се променя, така и тези типове мъже не подлежат на промяна или тя би била много трудна. Вижте кои са.

Момчето на мама


Има два типа момчета на мама. Първият тип смятат, че майка им е най-добрата домакиня, най-много разбира от гледане на деца/внуци, тя знае най-точно как да излекува настинката им. Това означава, че за този първи тип момче на мама, нищо от вашата грижа няма да съответства на грижата на майка му.

Вторият тип – той е толкова разглезен от властната си майка, че трудно би функционирал без нея. В любовта връзка от такъв мъж не очаквайте отговорност, закрила, защото той търси партньорка, която да може да замести майка му. Много често такива мъже дори изискват половинката им да печели повече пари.

Играчът

Когато не търсим просто мимолетно забавление, нормално е да искаме взаимоотношенията ни с даден мъж да преминат на следващо ниво. Но ако се срещаме с мъж тип играч, тази фаза на връзката може никога да не ни се случи. Обикновено играчите се стремят да запазят връзките си на повърхностно ниво. Ако все пак създадат сериозни взаимоотношения, не си мислете, че това ги вади от играта да се срещат без ваше знание с други партньорки.

Лъжецът

Още един тип мъж, който не си мислете, че може да промените. Изключително емоционално натоварващо е да се срещате с някого, на когото не можете да разчитате и който не е честен с вас. Когато човекът, с когото излизате, е лъжец, той често дава обещания, които не може да изпълни. Винаги измисля истории, кара ви да се чувствате зле, понеже сте обидена от това, че той не е спазил обещанието си към вас.

Лъжецът винаги крие своята същност, той не си позволява да бъде уязвим. Често лъжецът може да се окаже Играч и вие ще сте в пълна заблуда за това, че не сте единствената му партньорка в настоящия момент.

Егоистът

Той може да прояви тази своя отрицателна черта по много начини. Склонен е да поставя нуждите си на първо място, проявява малък интерес към вас и вашите интереси. Егоистът ще ви покаже, че той е експерт във всичко и ще поеме контрола над важните за връзката ви решения. Егоистът има нужда винаги да сте около него, особено ако му е трудно, но не очаквайте безусловна подкрепа от него, когато вие се нуждаете. Егоистът е консуматор във връзката.

Емоционално недостъпният мъж

Срещате се с мъж, който е емоционално недостъпен? За жалост такъв мъж може никога да не се разкрие пред вас, да не бъде уязвим и да не ви допусне напълно в живота си. Това не означава непременно, че вие не правите нещо както трябва. Има редица причини един мъж да не е емоционално достъпен. Дали вие се срещате с такъв, вижте тук повече по темата.

Зависимият

Зависимостта към алкохол, наркотици, хазартни игри не се променя. Малко са мъжете, които са успели да преодолеят това препятствие в живота си и са изградили щастливо семейство. Зависимият мъж може да спре за няколко месеца, но зависимостта му ще се проявява често и по малко или в сериозни епизоди.


Az-jenata.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар