Зима

Зима
Пролет

18 юни 2022 г.

Няма да се откажат, ако ние не ги изгоним!

Нямаме право да допускаме нашето бъдеще и това на децата ни да зависи от волята на няколко продажни депутати!

 

 

Много пъти съм заявявал, че кукловодите в българската политика са едни и същи! И понеже са несменяеми, тезите и говорителите им, които ги разпространяват също са едни и същи! 

Говорителите им винаги са "умно-красиви" хюмнета, които през живота си не са изкарали една стотинка с честен труд, а само чрез изпълнение на поръчки!

Същите хюмнета, плашеха народа по време на пландемията! Същите хюмнета, го принуждаваха да се боцка и прокарваха интересите за огромни печалби на същите кукловоди! Същите хюмнета обикаляха София с чужди знамена и ни лансираха някакви чужди герои!

Накрая кукловодите повериха и властта на същите хюмнета без да отчита тяхната некадърност и невъзможност да управляват дори квартално магазинче, камо ли цяла държава! Естествено всичко това се случва с постоянната роля на пропагандните медии, от които бяха предвидливо прогонени всички кадърни и мислещи журналисти! 

Сетивата на народа бяха притъпени до поведение, което се ръководи от най-елементарен битовизъм, свързан с плащането на битови сметки! По-простичко казано е, че живеем живот от сметка до сметка в качеството ни на работещи бедняци! 

Какъв е изходът от това положение? Той е само един!

Да си върнем държавата и да счупим оковите на зависимостта! Нямаме право да допускаме нашето бъдеще и това на децата ни да зависи от волята на няколко продажни депутати, които на всичкото отгоре се опитват да ни лансират като герои! Герои по какво? Герои по продажност? Герои по брокерство? Или какво?

Чух един от тези депутати да казва, че не искал да се срамува от децата си! Вероятно според този депутат, да възпитава децата си в продажност е голяма гордост, само защото на този депутат и всички като него не им стиска да подадат оставки и да напуснат парламента! Ама как да се лишат от топлите местенца и бъдещи предложения, на които няма да могат да устоят! Как да се откажат от тази бизнес ниша? 

Няма да се откажат, ако ние не ги изгоним!


 Димитър Байрактаров

Няма коментари:

Публикуване на коментар