Зима

Зима
Пролет

1 юли 2022 г.

Другият Идиот – Боко Тиквата с прищипани топки от американците

„Българското правителство има пълната ни подкрепа за изгонването на руските дипломати! Дори и да го прави аматьорски! Ние сме на страната на Украйна! Нещата са черни и бели! 

 

И излезе по телевизора в пряк ефир, на брифинг, който предават на живо, баси ташака!, другият Идиот – Боко Тиквата и реве:

„Българското правителство има пълната ни подкрепа за изгонването на руските дипломати! Дори и да го прави аматьорски! Ние сме на страната на Украйна! Нещата са черни и бели! Никаква крачка назад не трябва да дава правителството“.

Всъщност, Боко Тиквата е с прищипани топки от американците и точно на тях дължи това, че минава метър за чекмеджета, пачки, крадене и прочие. И благодарение на сделката си за пожалване, сега се репчи русофобски.

Така че очаквайте Пасмината на Боко Тиквата да подкрепи и ново идиотско правителство тюрлю гювеч.

Въпреки, че С или Без ПростотоКиро правителство от тая пасмина пп, бсп и дб, и герб, НЕ ТРЯБВА да има! Това е пагубно за държавата. Дали премиер ще е Простотокиро или измисления николанамсикой, или гюровнам си кой, няма никакво значение. Това е пасмина зомбирана, която не трябва да бъде допускана повече до власт!

А Боко Тиквата да си вземе на дувара ПАК ристювци и атанасовци и да тръгнат най-после за Украйна, за да я спасяват. Щото иначе са в ролята на жалки плашипутарници.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар