Зима

Зима
Пролет

29 юли 2022 г.

Презокеанският еничар Киро, командирован от САЩ. Корабът потъва, райска газ има за всички!

Той е просто поредния свиркаджия работещ за чужди интереси и изцяло пренебрегващ националните такива. Излъга хората. Директно ги излъга. В очите ги излъга! 

 

Почнаха всестранните анализи на правителството на Киро, а аз седя и се чудя, какво толкова има да му се анализира на тоя Киро? То всичко е ясно!

Киро беше командирован от САЩ у нас за да прави мизерии на руснаците. Байдън лично го командирова, ако случайно не помните. И Киро започна да прави тези мизерии, щото е изпълнително момче с 30 грама втечнен мозък. С това си действие, той разбира се, основно разказа играта преди всичко на нас, но пък истината е, че всъщност на абсолютно никой не му пука за нас.

Киро първо спря руската газ, с което постигна това, че ако миналата година сте плащали 100 лв за газ, тази зима ще платите 1000 лв.

Вчера пък същият този Киро се опита да притисне и шефовете на АЕЦ “Козлодуй”, така че централата да започне да купува американско ядрено гориво. Тук дори няма да се занимавам с факта, че според експерти то не става за нашия АЕЦ, но на Киро му дреме на парапета – той си има задачи, а сред тях благополучието не българина, въобще не фигурира.

Другото, което свърши този презокеански еничар, е да подготви българския военно промишлен комплекс за закриване. А докато това се случи, даде възможност на Корнела да не изнася оръжие за Украйна. И тя, разбира се, не изнася. Щото в Крушовица нямат митница.

Третата американска задача, която лицето Киро и присъдружните му шантонерки изпълниха е, да дръпнат Македония от ръцете на Русия. Няма лошо, ама пак ние го изядохме. Оня, големият. Като по-тази тема тепърва има да плюеме гадости. Believe me.

Освен всичко изброено дотук, отново вчера, на последното заседание на МС, американският наместник Киро се опита и да ни набута още 8 самолета от САЩ, които както и предишните, са само на хартия. Или с други думи – Банкя и Торонто имат топла връзка. По слугинска линия.

Или накратко искам да кажа, че Киро не се нуждае от някакъв специален анализ. Той е просто поредния свиркаджия работещ за чужди интереси и изцяло пренебрегващ националните такива.

И тук стигам може би до най-голямата гнусотия, която извършиха тези напазарувани мекерета, а тя е, че излъгаха хората, които искаха промяна и справедливост за бандитизмите извършени от управлението на Бойко. Директно ги излъга. В очите ги излъга. Нещо повече – днес той дори връща същия този Бойко на власт. И моля не ми говорете глупости, че имало разлика между двамата! И двамата са наемници, но както и преди съм казвал, единият е аналогов, а другия дигитален бандит.

Или още по накратко. Киро не е българин. Лена не е умна. Корнелия не е социалистка, а Асен освен, че не е мъж, не е и финансист. Те са просто едни удобни юбери, които срещу малко внимание, власт и некой лев, са готови да направят орална любов и на Ким Чен Ун. Стига само Байдън да каже.

И тук накрая да отправя две думи към малоумниците, които биха ме нарекли “путинист”, например. Глупаци, сладки, плащайте си тройните сметки and keep calm! Корабът потъва, райска газ има за всички!


Васил Петев, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар