Зима

Зима
Пролет

25 август 2022 г.

Е, затова МВР е на тоя хал! Шефът на ОД МВР, ти чуваш ли се какви ги плещиш, бе?! (видео)

Всички ръководни кадри трябва да бъдат изметени с лопата от МВР. От години за министри са слагани само идиоти клоуни, които нямат хабер от МВР и го използват единствено за поръчки и далавери 

 

Btv. Шефът на ОД МВР – Бургас: „Мисля, че полицаите, които загинаха, са действали правилно. При получения сигнал… реагирали са на секундата и са реагирали много бързо и към анализа който правим, виждам, че са нямали време за друг тип реакция…“

Ти чуваш ли се какви ги плещиш, бе?! Кое е „правилното“?!!!

И най-големият идиот, който е гледал видеото, публикувано първо в сайта АФЕРА, ВИЖДА КАКВО НЕПРОФЕСИОНАЛНО БЕЗУМИЕ, ИЗВЪРШВАТ ПОЛИЦАИТЕ!

Мисирките и дръжките на микрофони, които са тъпи като галфони, и те не знаят какво да питат, и как да притиснат така наречените МВР шефове, за да изкопчат истината.

Нямали друга реакция, реагирали на секундата?!?!?!?

Е затова МВР е  на тоя хал! Защото пълни некадърници са шефове в МВР! И замитат скандалния си непрофесионализъм винаги след всеки гаф с прикриване на истината, с тъпотии от сорта „това са герои“ и прочие тинтири минтири. А на ачика се вижда що за тъпа „операция“ извършва МВР! Да не говорим, че още не е официално ясно какво е протичало по радиочестотите на полицаите, ръководили тая „операция“.

АФЕРА от години алармира, че всички, всички ръководни кадри трябва да бъдат изметени с лопата от МВР. АФЕРА от години алармира, че за министри са слагани само идиоти клоуни, които нямат хабер от МВР и го използват единствено за поръчки и далавери.

Щом Шефът обяснява как абсолютно непрофесионално действие на полицаите – самоубийствено! било правилно, а МВР Демерджиев не знае къде изобщо се намира в МВР, успан от такива шматки – направо я закривайте тая държава!

ИДИОТИ!

Ето мигът на катастрофата на полицейската кола с автобуса с мигранти в Бургас!

От това, което се вижда личат напълно непрофесионални действия на полицаите, граничещи със самоубийство! МВР Демерджиев да си види кочината в МВР, защото Гранична е ясна за канала, ама очевадно личи, че полицаите не са обучени и е видно как непрофесионално действат.

Това, което е трябвало да направят полицаите е не да се забиват в автобуса, за да го спрат на всяка цена в случая, каквато вероятно е била заповедта! А да излязат от патрулката и да стрелят по гумите, или по него. Зарязваш патрулката и стреляш! От кадрите се вижда и как дори автобуса прави опит да ги заобиколи.

След автобуса се движат полицейски коли със сигнали, което означава, че е имало комуникация по полицейските честоти и някой или е дал безумна заповед на полицейския патрул, или самият патрул е направил това безумно непрофесионално действие. Във всички случаи става дума за груб непрофесионализъм на МВР при самата гонитба на автобуса с мигранти и цялата така наречена „операция“!

За съжаление това е „нивото“ на „професионализъм“ на МВР, което го съсипаха поредица от клоуни, които го управляваха и управляват! А какви глупости говори МВР Демерджиев, просто не е истина! Тоя тип изобщо няма хабер от МВР!

П.П. И моля Нова телевизия да не се пъчи, че пуснала ексклузивно видео, защото видеото първо публикува АФЕРА и е редно да се позовават на АФЕРА!!! 


 


 Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар