Зима

Зима
Пролет

18 август 2022 г.

Западът тъпо и упорито продължава да работи за Русия и за Путин

Най-малкото обединява руснаците. Най-малкото убеждава ги, че Путин е прав. Като превръщаш гражданите на Русия в новите евреи само ги мотивираш да се бият до победа на всяка цена 

 

Обстрелът на Запорожкaта АЕЦ от хунтата на Зеленски всъщност е признание, че войната е загубена. 

Изповед на отчаянието - тази територия неофициално вече е отписана като вечно руска. Логиката на укрите е: щом няма да е наша АЕЦ, ще я гръмнем да не я използвате.

Подобна е логиката и да не се дават визи на руснаци да пътуват из Европа: "Побеждавате, не губите войната, ние пък не искаме да ви гледаме". Това също е неофициално признание за провала на Запада. 

Детински реакции. Но опасни. И крайно глупави. Така Западът тъпо и упорито продължава да работи за Русия и за Путин. Най-малкото обединява руснаците. Най-малкото убеждава ги, че Путин е прав. Като превръщаш гражданите на руската федерация в новите евреи само ги мотивираш да се бият до победа на всяка цена. 

Като взриви Запорожката АЕЦ Зеленски само ще развърже лапите на Путин да го довърши с ограничен ядрен удар. Русия ще е с чисти ръце - защитава се от ядрени терористи. 

Реакциите на Запада са неумни, злобарски. Зеленски и евроатлантическите му господари са като някакви зли деца, играещи си с ядрени кукли - не ми даваш твоята играчка, ще я счупя тогава. Не позволяваш да те набия, тогава няма да си играя с теб, не искам и да те гледам.
Ха ха... 

Смешно е... до смърт...  

Евроатлантическите лидери демонстрират политическа инфантилност. Те си живеят още в 1989 г. Не могат да асимилират, че Горбачов не е на власт. Дори западняшката пропаганда олигофреняса тотално. Обявяват, че враг на  Путин от Кремъл молел ЦРУ и Пентагона да сложат край на войната!? Кремъл бил в паника?! 

Интересно защо врагът на Путин ще моли ЦРУ и Пентагона да побеждават Путин след като ЦРУ и Пенрагонът явно не могат да го победи от 2007 г., когато руският лидер обяви в Мюнхен края на американското господство в света?!  Че ЦРУ направи Майдана през 2014 г. ЦРУ и НАТО провокираха специалната военна операция на Путин през 2022 г.  Защо врагът на Путин в Кремъл ще моли ЦРУ и НАТО да направят това, което ЦРУ  и НАТО явно не могат да направят?!

Всъщност могат - могат да дръпнат конците на Зеленски да капитулира. 

Но не. Ще взривяват Кримския мост. И какво ще постигнат? Путин смени командира на флота заради саботажите в Крим. Ще назначи млади чекисти, които ще разкатаят фамилията на партизанстващите укри. 

Украйна не е Афганистан. Това е голяма заблуда на Запада. В Афганистан руснаците бяха чужденци. В Украйна са на своя земя от 1634 г., когато бащата на украинците Богдан Хмелницки сам се присъединява към руското царство, за да се противопостави на полското нашествие. 

С подобна селска пропаганда преврат в Русия няма да се провокира. По-скоро зрее преврат във Вашингтон като гледам склеротичното поведение на Байдън...


Милен Милушев

Няма коментари:

Публикуване на коментар