Зима

Зима
Пролет

1 септември 2022 г.

За кого да гласувам бе, пичове? За кого?

Българинът не е уморен, а е отвратен от прогнилата вмирисана една и съща стока, която му предлагат на политическата мръсна сергия. И затова няма да излезе да гласува... 

 

Утре стартирала официално предизборната кампания за предсрочни парламентарни избори на 2 октомври т.г.

Голям праз, си вика ехалето, с което се срещам всеки ден по улиците: Измекяр до плашипутарника, идиот до продажен измамник… Я им еби майката! Боклуци, сестро…

А ехалето знае една мъничка част от това, което аз знам за Боклуците, но пък има инстинкт. Точно такъв, какъвто прояви за ковид-идиотията и ваксините, които така и не използва. Точно такъв, върху който стъпи при обградилата го задушаваща русофобия.

И аз няма да гласувам!

За кого да гласувам бе, пичове? За кого?

За фалшивата като капачка от лимонада Корнела и пасмината x? Която лъже и когато спи? Толкова лицемерно менте, че когато се появи пред камерите, само фанатизираните червени запалянковци не виждат що за фалшификат крещи и от визията и, и от думите и.

За ПростоКиро идиотите? Продукт на Херо Мустафа с важния съпорт на Радев, които за половин година сътвориха такава катастрофа, която и кретена Мунчо да бяха да сложили, нямаше да успее да направи. Прости, дърварски прости измамници, срам за всеки дори и ниско интелигентен българин.

За десносектантските зомбита? Които закусват с Путин, а вечер го повръщат? Тесногръди слуги на „Америка за България“, които и Кобилкина набутаха в листите си, вероятно за да им влизат меко евроатлантическите ценности отзад.

За Слави и компания? Които мазно „в името на държавата“ се надупваха да  правят коалиция с измамниците и простоидиотите и чак на финала „вдянаха“ „внезапно“ какви подли и долни измекяри, и крадци били. Тия от времето на Меглена Кунева, която също прегръщаха, очевидно ни демонстрират абсолютната си непрозорливост за лица и събития и все на финала пищят „кой ми сра в гащите“.

За Коцето и „патриотичната“ му компания? Коцето съм го осветила още когато за първи във Варна преди години реши да става политик. Разликата между него и простокировците е единствено, че е начетен и речовит. Другото е кеш. Откъдето дойде без откат. Който още не е разбрал що за фалшив лъскав станиол обвива тая част от политическия пейзаж, тепърва ще пищи ужилен.

За Стефан Янев и „българския му възход“: „НАТО е България, България е НАТО“? За тоя Бастун, който е събрал миризлив тюрлюгювеч от съмнителни типове, които трябва да минават за „нови лица“? Малък пример: водач на листата му във Варна е Александър Николов – бивш. заместник областен управител на ексобластния управител на Варна Благомир Коцев, вече разследван за измами и далавери. Същият Александър Николов с фирма подизпълнител и работил за „Хидрострой“, известна като „касичката“ на ГЕРБ в златните години на Боко и магистралите му. И на всичкото отгоре въпросният Александър Николов пробутан като заместник областен управител по времето на ПростотоКиро не от друг, а от Александър Тодоров /Сашо Дупката/ от ИТН. Еба си мерзавската Симбиоза.

Ама щял да се върне Боко Тиквата и сие?

Ами че да не ги върнах аз, пичове, а? Връщат ги на бял кон от първия миг на първото служебно правителство, та досега, радевците и прокситата му простокировци, които с всичките си действия не само му изписаха веждите, но и го изпраха и канонизириха. Боко е цар на измекярлъка и е готов да се коалира не само с ПП, не само с ристювци и десносектанти, не само с БСП, но и с дявола, стига да дирижира парада. Може и да е в сянка, като „почетен председател“ на ГЕРБ, но той ще е тоя, който ще дърпа конците на „новите“ си лица.

За така наречените „малки“ партийки какво да се коментира. Сбрани отвсякъде куцо, кьораво и сакато, все досега бутало се по други партии, фалшименто на „нова промяна“.

Трябва да си истински дебелокож невчасник, за да не съзираш, че българинът не е уморен, както тръбят пропагандните слугински телевизии и социологически агенции, а е отвратен от прогнилата вмирисана една и съща стока, която му предлагат на политическата мръсна сергия. И затова няма да излезе да гласува.

Ама Радев щял да управлява? Ама това било президентска република.

Ами като няма народ, да управляват Копринков и компания, щото Радев управлява, ама отзад. Управлява кура му янко, ако разбирате какво точно искам да ви кажа. Толкова идиоти и клоуни, безхаберници и удобни некадърници, набутани по всички места при неговите управления, че чак Боко може да му завиди. Като няма народ, да управлява с тия измекяр до плашипутарника, идиот до продажен измамник, докато не го видим и него на ченгела, разчекнат не от друг, а от собствените му творения.

Аре, на хаирлия да е. Кой е…л – е…л, кой крал – пак да краде.

Боклуци, вика ехалето – Я им еби майката, сестро…

Бисери на свине не се хвърлят.

Анадънмо?!


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар