Зима

Зима
Пролет

18 ноември 2022 г.

Е, започна се...

"Америка винаги е изоставяла своите приятели и най-добрите си кучи синове. Така ще бъде рано или късно и този път." 

 

Това написа заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев в своя канал в Telegram.

"Е, започна се...

Темата за парите за Украйна става токсична в Съединените щати. Конгресмените настояват за тотални проверки къде са отишли ​​гигантските пари. И къде ще отидат новите десетки милиарди, поискани от странния старец Байдън, когото на Капитолийския хълм удачно наричат вицепрезидент на Украйна?

Това беше неизбежно, такива са законите на политическия жанр. Републиканците, станали по-силни след изборите, предизвикват голяма вълна срещу демократите. Демократите отвръщат на удара. Няма нужда от илюзии, големи пари за милитаризация на украинския режим ще продължат да се отделят. Това е неразделна част от русофобския консенсус в американските политически елити.

Нещо друго е важно. Ще става все по-трудно да се направи това. А настроението на обикновените американци постепенно ще започне да се обръща към реалността. Те отново бяха измамени: в периода на икономическата рецесия и растящите цени на всичко наоколо, гигантски средства бяха изпомпвани от бюджета на САЩ в неизвестна посока. В интерес на военно-промишления комплекс. В интерес на нараненото в Незалежната самолюбие на семейство Байдън. В интерес на обикновените мошеници - както в самата Америка, така и по света, печелейки от чуждата мъка. И този ефект ще се натрупва дотогава, докато Конгресът не спре безразсъдната подкрепа на националистическия режим в Украйна.

А това ще стане. Америка винаги е изоставяла своите приятели и най-добрите си кучи синове. Така ще бъде рано или късно и този път.

Оттук е и загубата на останките от реалността и сълзливите изблици на клоуните в Киев. Потекоха им сополите и трескаво настояват за нови и нови санкции срещу Русия. И все повече е повече западни пари за войната.

Само това може да удължи сладката им наркотична агония..."


Няма коментари:

Публикуване на коментар