Зима

Зима
Пролет

25 ноември 2022 г.

Илон, не идвай

Стига му толкова приключения, пишем го в портфолиото ни, да ни вписва и той... 

 

Илон Мъск няма смисъл да се разкарва до България - всички възможни, дори невъзможни сценарии от хипотетичната му визита бяха разиграни за няма и ден.

И без друго реално посещение ще е далеч по-скучно от всичко, което Фб-въображението разигра теоретично за броени часове.

Да не губим времето на човека, има спътници да прави. Броим го, че е бил в Северозапада, клал е прасе, варил е ракия, напил се е, били са го, теглил е бърз кредит, претакал е зелето на кмета на Белоградчик...

Че то друго не остана...

Стига му толкова приключения, пишем го в портфолиото ни, да ни вписва и той.

"Всяка радост е бременна с мъка", казваше поетът на Димитровград. Така и в случая с Мъск прекомерните ни очаквания могат да доведат до огромно разочарование. Видяхте какво стана след обърканите му послания за ситуацията в Украйна. За минути от любимец и закрилник на украинския народ, стана путинист и се "появи" в руска военна униформа.

Представете си, ако наистина дойде и вземе, че се изкуши да даде становище "за" или "против" машинното гласуване?! Ще изгуби на мига половината си фенове у нас.

Ами риска от културния шок, който ще изпита, виждайки Резервато?! Представете си, че му се случи нещо лошо там - ментално или физическо. Чудовищна антиреклама, вместо славни дивиденти.

Хайде да си спестим всичко това...


Милен Ганев, Fakti.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар