Зима

Зима
Пролет

28 ноември 2022 г.

Радевото МВР–идиоти след дъжд качулка се сети да се почеше за украинските мафиоти

Сега пишели доклади с „варианти“ и в първия вариант пишат „изпреварваща информация“. Кретени! 

 

„...Мафиоти и терористи, крадци, убийци влизат у нас под прикритието, че са бежанци от Украйна. Това става ясно от приетия от служебното правителство план за управление на границите и връщане на гражданите на трети страни, който е бил изработен от МВР.

В плана се разглеждат няколко сценария за незаконната миграция в Европа и как ще бъде засегната България.

“В следствие на военните действия в Украйна съществува реална заплаха с бежанския поток от Украйна в страната да влязат криминално проявени или свързани с терористични групировки лица. Установени са случаи, при които украински граждани от мъжки пол извършват дейности, свързани с подпомагане вторичните движения на незаконни мигранти, без очевидна връзка с военните действия в Украйна.

Служебното правителство е разработило два варианта, по които може да се развива бежанската вълна от Украйна, става ясно от документа.

В първия вариант съществува изпреварваща информация относно възможността за навлизане на големи групи от лица, вследствие на военно-политическия конфликт и последвалата криза.

Развитието на ситуацията в този вариант предполага наличието на достатъчно време за планиране на дейностите, силите и средствата, необходими за приемане и осигуряване на лицата, потърсили временна закрила в страната, твърди кабинетът.

Вторият вариант е в случай на внезапно масово навлизане на чужденци през държавната граница, вследствие на конфликти и кризи в близки до България държави.

При този вариант ситуацията ескалира в кратки срокове и предполага бърза реакция на органите на изпълнителната власт и своевременно адаптиране на предварителните планове за действие към създалата се обстановка…“




Здрасти, че бързам!

Още две седмици след заприиждането на украински бежанци АФЕРА предупреди какво ще се случи и какви „братани“ влизат сред бежанците. Във Варна даже се получи... навалица от намазани джипове с още по – намазани укро бандити.

Още тогава АФЕРА написа онова, което прогнозира наш брилянтен МВР – източник, който с професионално опер око предвиди: „Наблюдавай какво ще стане след месеци“. Той ги наблюдаваше нашият източник, ама имаше шеф „Чесъна“ във Варна, нали се сещате какво означава това, като „професионална работа“, и този „Чесън“ даже не беше подставил такава задача – за наблюдение на влизащите яки мъжаги…

Разбира се, през това време МВР министър бе Бойко Рашков, който бе зает да дефилира по телевизиите с рецитации – от безумни по-безумни. След него пък дойде МВР Демерджиев – от нелеп по-нелеп.

На 27.03.2022 бившият вътрешен министър Богомил Бонев предупреди в АФЕРА:

ДАНС И МВР ПРОСПИВАТ КАКВИ ЗДРАВИ, ПРАВИ МЪЖЕ УКРАИНЦИ ВЛИЗАТ В БЪЛГАРИЯ! НЯКОЙ ОБРЪЩА ЛИ ВНИМАНИЕ НА УКРАИНСКИЯ КРИМИНАЛЕН КОНТИНГЕНТ, КОЙТО ВЕЧЕ ДОПЪЛВА НАШИЯ!

И ЧАК СЕГА!!! – МВР-идиоти на Румен Радев пише… доклади, с варианти и плещи за „изпреварваща информация“!

МВР-идиоти на Румен Радев, АФЕРА предупреди още дни след започването на специалната военна операция на Русия в Украйна и старта на прииждащи бежанци към България.

И какво направихте вие, МВР-идиоти на Румен Радев?

Какво направи, например, шефът на ОД на МВР – Варна, назначен от Рашков на Румен Радев, известен с прозвището „Чесъна“/„Пингвина“?

Преместиха си от единия в другия крачол.

Сега пишели доклади с „варианти“ и в първия вариант пишат „изпреварваща информация“.

Кретени.

Абсолютно фиаско на Румен Радев в кадруването на МВР. Пардон, не точно на Румен Радев, а на „пътя на копринката“ МУ – „копринков – узунов – гергов“.

Хайде, бакалъм. Сега гонете украинските бандити след дъжд качулка.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар