Зима

Зима
Пролет

29 ноември 2022 г.

Абе, Мадам В., истина от него не чакай!

Колкото каза за „пътя на копринката“, толкова „ще си каже“ и за ПростоКиро! Защото омертата е „Херо Мустафа“, а щавенето с кинти минава за „евроатлантическа ценност“ made in село Труд!

 

Хубава статия написала Валерия Велева – Мадам В. в „Епицентър“.

Хубава, ама някак половинчата, защото освен „да си каже“ за ПростоКиро, Румен Радев отдавна трябваше да си каже и за „Пътя на копринката“ и за омертата „Херо Мустафа“, както и за щавенето с кинти на „пътя на копринката“, което минава за „евроатлантическа ценност“ made in село Труд.

По темата с „Пътя на копринката“ някак срамежливо никой не посмява да говори – нито Мадам В., нито БСП – Корнела&Калоян, нито ДПС, нито ГЕРБ, нито десносектантите, нито даже уж „непримиримата“ Татяна Дончева, нито даже Коцето, ах, този голееем „патриот“…

АФЕРА остана без гласни струни още от първия ден на безкрайните въртележки на служебните правителства на Румен Радев /от първото на Герджиков и нататък, плюс продуктово позиционираната ПП от него на ПростотоКиро/ да предупреждава, че с безумните кадрови дейности „по пътя на копринката“ единственото, което се прави е да се върне ГЕРБ и Боко Тиквата.

Еее?! Стана ли? Вместо да бъде обезкървена кохортата на Боко Тиквата, Руменрадевия „път на копринката“ не само и изписа вежди, а и и вдигна процентите.

Няма „да си каже“ никаква истина Румен Радев, Мадам В.!

АФЕРА го обясни защо точно няма да го направи. Кой чел чел, кой разбрал – разбрал.

У нас нито един управленец и висш партиец никога няма да си признае за бруталните зависимости както от Херо Мустафа, така и от „пътя на парите“.

Румен Радев няма да си признае и че се крие като мишок зад „новото“ ляво обединение, което като тюрлю – гювеч „обединява“ тишини, спални, гоцета, моцета, маи, изправи се да седна, и всякакви „нови“ лица, всите до един бутащи се непрекъснато да се търкат о президента Румен Радев.

Само наивници могат да вярват в това, което изрече днес сутринта по бтв Татяна Дончева, че „новото“ ляво обединение било инициатива на Костадин Паскалев и че тя не виждала в това „обединение“ егото… Хахахаа, те всичките там не могат да се надцакат по его, тя не виждала его-то.

И за това „обединение“, Мадам В., Румен Радев няма „да си каже“.

Мишоците и плашипутарниците не казват истината. Защото са мишоци и плашипутарници.


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар