Зима

Зима
Пролет

6 декември 2022 г.

Има хора, които се радваме на далеч по-смислени нематериални неща

В тези времена на разделяй и владей да те изолират така си е повече от показателно къде всъщност ти се намираш на геополитическата сцена... 

 

Каквото искате говорете, но неприемането/блокирането на България в Шенген за разлика от Румъния, с която бяхме чифт, говори само за едно и то е, че България си е руска (както Русия си е българска).

Толкоз. Лукойли, газове, хъбове, петроли, санкции-манкции... в тези времена на разделяй и владей да те изолират така си е повече от показателно къде всъщност ти се намираш на геополитическата сцена. И макар повечето да свързват Запада повече с капитали, то това си е победа най-вече над извратениите, джендърството, пълната и тотална сексуална и личностна обърканост и неориентираност, обезмъжаването на мъжа и използването на жената като оръдие, което да репресира същият този мъж чрез идеята за феминизма, която отдавна не е това, което е трябвало да бъде.

И докато на някои живота се изчерпва с възможността да ядат банани, то има едни хора, които се радваме на далеч по-смислени нематериални неща като морал, нравственост и осъзнато съществуване. А тези неща и всичките банани на света не могат да ви ги купят.


Персефона Коре

Няма коментари:

Публикуване на коментар