Зима

Зима
Пролет

22 януари 2023 г.

За Украйна се разревали... А за ЕС ни ви ли е жал?

Вие забелязвали ли сте в какво е превърната Европа, и то много преди войната? 

 

Ако допуснем Украйна да бъде завзета, ще е отказ от нашите евроатлантически ценности, от сутрин до вечер, че и нощем, вият либералните политкомисари. 

Ха, горката Украйна! А за любимия ви Европейски съюз не ви ли е жал, бе, розови комсомолци? 

Вие забелязвали ли сте в какво е превърната Европа, и то много преди войната? В гадна, воняща, безправна дупка. В заден двор на света. Не сте, нали? Ами да ви разкажем от наша гледна точка. Няма ислямски главорез и терорист, който да е решил и да не е преминал нелегално границите ни. Няма! А после пък да не е посрещнат с фанфари от социалните системи на Германия, Австрия, Нидерландия... 

Нидерландия ли казахме? Наркодепото на Континента, което ни спира за Шенген заради "Липса на Върховенство на закона". Там където да си купиш 400-500 грама от жена или афганистанска дрога, е като да потърсиш "Ди Велт" на будката. Няма и субсахарски търтей, който да не е доплавал до Италия или Испания, моментално обгрижен и натоварен с безплатен билет на север. 

Ами Стокхолм и Париж - чували ли сте, че там има No-Go-Zones. Това вече е официален термин за кварталите, където полицията не влиза заради собствената си безопасност. Или може би не знаете, че някои се заселват в Европа с четирите си жени. Като три от четирите се водят самотни майки, а снасят на съпруга си /по ислямските закони/ социалните помощи, които получават като самотни многодетни майки. Докато същият мъничък халиф организира наркоразпространението в квартала? Ей така, да не стои без работа. 

А да сте се разхождали напоследък из Монте Карло край вилите и яхтите на откровени и самодоволни руски и украински, да и украински!, олигарси? 

Знаете ли, че на територията на натовския ни съюзник Великобритания действат над четиристотин /400!/ шариатски съдилища, паралелно на съдебната й система. И че да си мюсюлманска жена в Англия е в пъти по-опасно, отколкото в Пакистан или Бангладеш, например. 

А да са ви прошепвали, че е публична тайна, че на лондонската полиция е забранено да спира мазератитата или фераритата на арабски шейхове, когато профучават с двеста по улиците на нощен Лондон? Пък да са ви информирали на някой "панел", че Европейската агенция за гранична и брегова охрана /Фронтекс/ има официално разпореждане да се обгрижват по най-ефективния начин нелегалните по пътя им към Западна Европа. Тоест, това е единственото й задължение. 

А забравихте ли, че по време на Ковид-репресията из страните на целия континент действаха надконституционни четиричленки, които за една нощ ни лишиха от основни човешки права?

И още много и много... Ще ме извините, но териториалната цялост на Украйна ни е последният проблем в тази ситуация. Или?...

 

Степан Поляков

Няма коментари:

Публикуване на коментар