Зима

Зима
Пролет

8 януари 2023 г.

„Троянски коне“ до президента му готвят подъл капан, застрашаващ националната сигурност

Чрез близките съветници на президента ще бъдат обслужени политическите користни интереси на определени партийни фигури, за които „пътя на копринката“ вече е закачен 

 

Преди дни АФЕРА единствена информира за разместване на пластовете в най-близкия президентски кръг.

Веднага след това АФЕРА освети и някои особености на „пътя на копринката“, които само на първи поглед визират лично пространство и отношения на президента Румен Радев, докато на заден план се крият много по-дълбоки интереси.

Разследване на АФЕРА категорично установи, че след определени предприети действия от страна на президента Румен Радев, както и след определени турболенции, съпътстващи негови отношения, ситуацията е на път да излезе тотално извън контрол и да влезе в плоскостта на застрашаване на националната сигурност.

А застрашаването на националната сигурност не е задължително и не е правило да бъде предизвикано единствено от ракети, война или куршуми, а много по-често фитила му дръпват засегнатите „фуше“-та, ползвайки банални древногръцки прийоми, при които е знайно, че освен „троянски коне“, като повод се ползва и … „хубавата Елена“.

След поредица от разследвания на АФЕРА за „пътя на копринката“ и след поредица сигнали за брутално кадруване и щавене от страна на същия „път на копринката“, президентът Румен Радев все пак предприема някои действия, които досега остават извън светлината на прожекторите и са скрити за медиите и обществото.

Румен Радев провежда изключително сериозен разговор с мотора на „пътя на копринката“ и негова „дясна ръка“ в Президенството – Николай Копринков, като остро му заявява – „Спираш всякакви дейности /б.р. – каквото и да означава това!/ и оттук нататък ще съгласуваш всяко твое действие с мен!“.

Като потвърждение на „изолирането“ на Николай Копринков, са и предприетите действия от страна на президента Румен Радев, който прехвърля всички официални задължения и дейности на Копринков и Пламен Узунов да бъдат вършени от Александър Маринов, който пък се изживява като негов „велик стратег“.

Така на практика президентът Румен Радев бе принуден да отвори фронт на Николай Копринков, през когото, заедно с Пламен Узунов, минаваше цялото кадруване на държавата, както и цялото „щавене“ по „пътя на копринката“.

След този акт на президента Румен Радев започва и натрапчивото пласиране на информацията – най-вече към сайта АФЕРА – за „скриването“ на Николай Копринков, както и това, че той самият започва да легендира, че „вече не се занимавал с нищо“ от това, което е правил досега.

Разследване на АФЕРА обаче, подпомогнато от брилянтни наши източници, базирани в партньорски служби, показа, че след поставяне на ултиматума от страна на Румен Радев – „пътя на копринката“, в лицето на Копринков, продължава да я кара както си знае, и демек, го лъже.

Партньорските служби за засекли изключително близки отношения на „пътя на копринката“ с двама бизнесмени, чиито фамилии започват с буквата „С“, чиито отношения с Копринков били, меко казано, нерегламентирани.

Ледът, който се е пропукал под краката на остапбендеровците от „пътя на копринката“, въпреки уж лицемерно подържаната външно уж спокойна ситуация, обаче готви подъл капан за президента Румен Радев, засичат брилянтните ни източници от партньорски служби.

Огромните интереси и огромните пари нямало как да простят на Радев, че вече е дал знак, че „отмества“ Копринков, или че поне си мисли, че го „отмества“, тъй като както АФЕРА отбеляза вече – нищо по „пътя на копринката“ не се е променило.

Подлият капан, който се готви на президента Румен Радев е свързан с личните му отношения и цели Радев да бъде подхлъзнат по най-утъпканата шпионска пътека – „а ла Мата Хари“.

Това естествено ще рефлектира и върху националната сигурност, тъй като става дума за президент на българската държава, както и чрез близките съветници „троянски коне“ на Президента ще бъдат обслужени политическите користни интереси на определени партийни фигури, за които „пътя на копринката“ вече е закачен.

АФЕРА нееднократно досега е предупреждавала Румен Радев за батаците, в които допусна да се оплете, както и за лицата, с които се обгради и които доведоха до срив както на държавата, така и на неговия имидж и доверието към него.

Всичко, което написа и прогнозира АФЕРА през годините за това, се потвърди.

И тъй като що е рекла АФЕРА, все е вярно, единственото, което можем да посъветваме Президента Румен Радев са две неща: първо, да стегне колана на панталона си до последната дупка, за да се изостри усета му за самосъхранение и второ – да изиска от службите си безапелационно този път да си свършат работата без скрупули „ама тия са „наши“.

Защото партньорските служби наблюдават.

И накрая да не стане пак – кой ми сра в гащите.


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар