Зима

Зима
Пролет

12 февруари 2023 г.

За цирка на изродите и новото отвличане на Европа

Сегашните европейски "лидери", напълно жалки аматьори, хавлиени русофоби и интелектуални пигмеи, никога няма дори да се доближат до своите предшественици

 

 

Брадат фотомодел в зелена миризлива тениска премина като под шапито на цирк през Европа. Преки предавания, първи страници на вестници, снимки с "европейски босове".

А паралелно – стотици ежедневно умиращи мобилизирани украинци, насила принудени да защитават интересите на управляващата нацистка клика.

Вече писах, че сегашните европейски "лидери", напълно жалки аматьори, хавлиени русофоби и интелектуални пигмеи, никога няма дори да се доближат до нивото на своите предшественици. Тези, които след най-разрушителната война на 20 век изградиха нова, независима и просперираща Европа. Това беше особено забележимо в хода на последната „битка“ на украинските изнудвачи. Апогеят на "цирка на изродите" беше аудиенцията на зелената мазна тениска при британския монарх.

Но вече всички повече или по-малко адекватни хора, особено от по-старото поколение, живеещи върху руините на великата Римска империя, виждат, че са им продали някакво евтино порнографско шоу. Подла и мръсна фантазия, която донесе само проблеми на европейците.

Първият от тях е прекомерното поскъпване на живота им, с което вероятно ще успеят някак да се справят. Яжте по-малко, перете се по-рядко, изключвайте газовите котлони...

Но какво можете да направите за "победата на митичната страна 404". Трудно разбираш каква е тя, но по вестниците пишат, че я има. Бежанците са доказателство за това.

Но вторият е много по-лош. Национално унижение. Старите "истински" европейци може би ще изтърпят "Големия американски брат". У него са и големите пари, и главната печатница за пари (никой не знае съдбата на еврото), и великото оръжие, и дори прехвалената американска демокрация.

Но когато на макар и бивши, но все пак империи кудкудякат бивши маломерни неудачници... Е, да речем бивши "велики княжества" - Полско и Литовско... това вече е много унизително. Особено за преките потомци на гражданите на Римската империя – квиритите. Да, и за потомците на войнствените франки и гали.

Това управление на екзалтираните млади европейски изроди ще завърши много зле за "старата европейска цивилизация". Тя и без това се разпада под напора на емигранти, пристигащи от цял ​​свят. И скоро ще изчезне напълно, повтаряйки добре познатия мит за отвличането на Европа от Зевс. Само че днес в ролята на бика ще влезе наглата Америка, която с отворена от похот уста, обслужва предателите на европейските интереси като Полша и страните от Прибалтика.


 Дмитрий Медведев

Няма коментари:

Публикуване на коментар