Зима

Зима
Пролет

24 март 2023 г.

Това е най-важното за гражданите на Съюза - да съберат 1 милион снаряда за Украйна

 

Всичко друго е без значение - доходи, инфлация, финансово-икономически сътресения.
Деградацията им е пълна! Един отиващ си и разложен свят, лишен от здрав разум и перспектива... 
 
Европейските лидери одобриха в четвъртък купуването на 1 милион снаряда за Украйна през следващите 12 месеца, като част от тях ще бъдат за сметка на армейските запаси, а други ще бъдат специално произведени.

"Като взема предвид интересите на сигурността и отбраната на всички държави членки, Европейският съвет приветства споразумението в Съвета за спешна доставка на боеприпаси земя-земя и артилерийски боеприпаси на Украйна и, ако бъдат поискани, ракети, включително чрез съвместни доставки и мобилизиране на на подходящо финансиране", се казва в решението на лидерите. 
 
Естествено в сесията е участвал чрез телемост и Зеленски, който явно е "назначен" за втори председател и диктува дневния ред на 27 държави, в това число и България.

Това е най-важното за гражданите на Съюза - да съберат 1 милион снаряда за Украйна. Това е приоритет на ЕС за следващата година. Всичко друго е без значение - доходи, инфлация, финансово-икономически сътресения са на заден план. Съюз, който се занимава със събиране на снаряди за сметка на благосъстоянието на гражданите си няма бъдеще - обречен е на разпад! Деградацията им е пълна и то във всяко едно отношение - морална, икономическа и културна! Един отиващ си и разложен свят, лишен от здрав разум и перспектива.
 
Считам, че приоритетите на моя народ са съвсем различни от това да участва в "намирането" на един милион снаряда за Украйна!
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар