Зима

Зима
Пролет

17 май 2023 г.

"Политическият боклук" да се готви от петък! Имунитет след имунитета, мила моя, майнольо...

„Касички“, „лапачи“, „мазачи на филии“, „копринки“ от всякаква политическа окраска - да внимават като стягат куфарите, да не ги гепят на терминал 2! 

 

„Невидимия дрон“ на АФЕРА засича турболетни процеси, които ще докарат някои лица до окончателно отвинтване на вестибуларния им апарат.

От този петък започва... мазалото!

Имунитет след имунитета, мила моя, майнольо...

Запазваме засега конкретиката, с която разполага АФЕРА, за да не докараме на някое от лицата неочакван инфаркт.

„Касички“, „лапачи“, „мазачи на филии“, „копринки“ от всякаква политическа окраска – падат също под ножа.

По места тече трескаво ДОВЪРШВАНЕ на готови вече разработки и дела.

Лицата да внимават като стягат куфарите, да не ги гепят на терминал 2 и по летищата.

Да се готвят и всички онези, които скроиха, логистираха и технически обезпечаваха пъкления сценарий с атентата и свалянето на главния прокурор.

Много от лицата, които до последния миг на отминалия понеделник, 15 май т.г., 10 часа, когато главният прокурор Иван Гешев скъса демонстративно оставката си, бяха стопроцентово убедени, че той ще я подаде /който не чете и не вярва на АФЕРА, която написа в прав текст дни преди 15-ти, че Гешев няма да клекне!, така е/, още не могат да повярват какво се случва, още по-малко са освестени какво има да се случва.

Както категорично АФЕРА информира, Гешев е решен да отиде докрай.

За онези, които продължават нелепо да вкарват „опорката“ как Гешев се месел в политиката, би трябвало да е ясно, че в България „политиката“ е мафия, а щом е мафия, точно там трябва да влезе… прокуратурата. С подобаващите атрибути. Като белезници, например.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар