Зима

Зима
Пролет

26 май 2023 г.

ИТН: ПП извършва национално предателство

Тошко Йорданов: Видяхме нагледна демонстрация какво е дълбоката държава 

 

Фалшификация на изборите

"Службите в страната, техните ръководства и структура, се съгласуват и получават разрешение и одобрение от чужди посолства - това е национално предателство."

Това заяви от парламентарната трибуна председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов след като Народното събрание възобнови заседанието от паузата, в която всички депутати гледаха пресконференцията на Радостин Василев.

“Тези, които го правят - чл 103 от НК - от 10 до 15 години е наказанието, нали в тая групичка уж сте юристи”, каза Тошко Йорданов и иронизира Кирил Петков, който до преди дни твърдеше, че “Василев е един достоен човек”. 

“Видяхме нагледна демонстрация какво е дълбоката държава”, категоричен беше Тошко Йорданов. И повтори цитати от записа, излъчен в БТА: “Петков гордо заявява, че са с електорат 10-15%, но понеже са направили ала-бала, имат този резултат. Това е фалшификация на изборите”.

“Хората в България знаят, че има политическа отврат и гнусотия, но тя си има име - “Продължаваме промяната”. Хора като Асен Василев, Кирил Петков и производните им недоразумения никога не трябва да имат власт, държавата е по-важна”, каза Тошко Йорданов.

“Народните представители, които подкрепят Кирил Петков и Христо Иванов са лицемери. С КОЙ договаряте постовете в държавата, с чуждите посолства ли. Отхвърлиха единствения разумен закон за домашното насилие, предложен от нас Има Такъв Народ. И то с подкрепата на Възраждане. Лицемери сте. Да вие от ПП и ДБ. Поздрави от нас “Има Такъв Народ”, написа Педров.

Слави Трифонов, лидер на ИТН:

Показа се цялата гнила същност на хората, които е записал

Този запис, който пусна Радостин Василев, показва цялата гнила същност - и неговата, и на хората които е записал. Предполагам, че повечето от вас са отвратени от това, което виждат и чуват. И аз така. Сега изрази като “Аз нали ви казах” ще са верни, но с нищо няма да помогнат. Цял живот работя с емоции, а трябва да съм практичен. Иначе няма успех. Във всяка работа е така. Щастието не е цел, а следствие. Трябва да направиш нещо, за да си щастлив. И в тази ситуация е така, трябва да се постъпва практично, а не емоционално. Тоест, нужна е експертиза на хора, които разбират, а не хора които искат власт, слава и пари, но всъщност нямат грам морал.

Кристиян Шкварек, политически анализатор:

Най-скандалното разкритие на прехода

Извинявам се на ИТН, че съм им се подигравал. Днес (петък, б. р.) е техният ден. Посипвам си главата с пепел: оказа се, че са хората, които ни казваха истината през цялото време за това, което се случва зад кулисите. Истината за ПП и ДБ, истината за договорките, за клякането пред посолства, за разпределянето на порциите в държавата и лично за това какви хора са Петков и Василев. Това е вашият ден, пред България вие сте оправдани. А това, което разбираме от думите на самия Кирил Петков за начина, по който се управляват службите в България, е най-скандалното разкритие на прехода. То е национално предателство по всеки смисъл на думата, включително юридически.

Александър Симов, член на НС на БСП, във фейсбук:

Пред очите си имаме престъпен план за аутсорсинг на управлението на страната

Още в четвъртък вечерта Кирил Петков изглеждаше отнесен като човек, който е бил отвличан от извънземни и върнат обратно на Земята след серия от клизми. Вече видях защо е така. Записът е повече от скандален. Той е брутален, защото ясно демонстрира какви микроорганизми бяха медийно короновани като борци с ГЕРБ. ГЕРБ за тях е маркетинг. Начин да изсмучат популярност и власт. За да могат да назначават, преразпределят с официозната подкрепа на “Посолството” и съгласуване с “посолствата”. Пред очите си имаме престъпен план за аутсорсинг на управлението на страната. Ние и досега имаме подозрения за дългите ръце в държавното управление, но за първи път виждаме политическа сила, която превръща това в основна точка в своята програма.

Сега вече разбираме, че голямата битка на ПП никога не е била срещу ГЕРБ, а е била за подчиняването на ГЕРБ. Да могат да ги използват в парламента. Борисов им трябва послушен и страхлив, за да стане сделката - те го пазят, а той ги подкрепя. Ако след всичко това се създаде правителство, това ще е най-позорният кабинет в историята на страната, защото всички видяхме на каква нечистоплътна сделка е продукт той. Наскоро нарекох ПП - Поредните предатели. На ми дойде друго име наум - Пълни Педе... ъъъъ, джендъри!

Депутатите от ИТН излязоха с остра декларация след пресконференцията на бившия си съпартиец Радостин Василев за задкулисието в държавата и демонстративно се снимаха с пуканки и чипс по време на записите, показани в БТА
 

 "Труд"

Няма коментари:

Публикуване на коментар