Лято

Лято

14 юли 2023 г.

Пет типа жени, които мъжете избягват

Всяка жена има какво да предложи на един мъж, но дали това, което предлага пасва на нуждите на този, с който флиртува? 

 

Всяка жена е различна и уникална с нещо. В любовта, както ние, така и мъжете биват привлечени от определен тип дами и обратното – отблъснати. 

Всяка жена има какво да предложи на един мъж, но дали това, което предлага пасва на нуждите на този, с който флиртува? Кои са онези 5 типа жени, от които мъжете определено се отдалечават?

1. Говорещата

За нас дамите е известно, че сме по-приказливи. И все пак ще се съгласите, че има жени, които твърде много говорят. Такива дами ще разговарят с всеки, който слуша или се преструва, че ги слуша. Освен това, те самите не са добри слушателки. За тях е важно да си изговорят това, което имат да си казват, често се включват неканени в чужди разговори, а това определено отблъсква мъжете.

2. Златотърсачкатa

Тя се опитва „да бръкне“ в портфейла на мъжа. Не се интересува толкова от него, дори в началото на взаимоотношенията може да не е сигурна дали изобщо го харесва. Златотърсачката не е задължително да изглежда като известни примери за такива, за които срещаме информация, обикновено в социалните мрежи и жълтите сайтове. Някои имат вид на стилни дами, правят се на добре възпитани, създават усещането за себе си, че са амбициозни, но не е така. Е, мъжете бързо се ориентират с такива дами и ако уважават себе си, обикновено приключват взаимоотношенията си с тях.

3. Дистанцираната красавица

Тя е прекрасна за гледане, но до момента, в който мъжът не я заговори и тогава се разбира, че просто изглежда добре. Този тип жени обикновено са интересни на повърхностните мъже. За тях не е важно тя дали е интересна в общуването, коя е последната книга, която е прочела и т.н.

4. Всезнайката

Всезнайката е интелигентна жена, която иска мъжете да я уважават заради постиженията ѝ, особено ако заема добра позиция във фирмената йерархия или пък има собствен бизнес. Обикновено такива жени са много амбициозни, умеят да се справят сами с предизвикателствата. Постоянно демонстрират колко са можещи, добре образовани.

От части са загубили онази мека и секси нотка на женственост, която мъжете просто обичат. Ако насреща си случайно има мъж, който е несигурен в себе си, то той е малко вероятно да иска да има с нея нещо повече от секс.

5. Жената, която обича предимно да се забавлява


Забавлението е важна част от живота на всички ни. Но има един тип жени, които без значение на каква възраст са, приоритет им е излизанията с приятелки. Те нямат търпение да свърши работния ден, защото вече са планиране в кое заведение да прекарат остатъка от деня си. Обикновено такива жени са по-егоистични, те нямат интереси, защото най-важното им занимание е да обикалят по заведенията.


Az-jenata.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар