Зима

Зима
Пролет

16 септември 2023 г.

По-добре България да се присъедини официално към Украйна - ще направим сериозни финансови и други икономии

После като закрият проекта „Украйна“ ще чакаме по-добри времена. Току виж отново се появил някой окупатор, който да ни възстанови българската държавност в някакви граници... 

 

При условие, че сегашните управляващи се задържат (или ги държим) на власт, то е по-добре България да се присъедини официално към Украйна като област на остатъчната украинска държава. 

Можем да намалим драстично броя на депутатите в парламента. Той ще се трансформира в областен. Големите въпроси ще се решават в Киев. 

Вместо да се караме за обединяването на двете разузнавания ще можем да ги закрием и двете. Няма българска държава, няма необходимост от българско разузнаване. 

Няма да има необходимост и от Министерски съвет. Денков може временно да изпълнява функцията на областен управител. Докато от Киев посочат някой по техен избор. 

Няма да има нужда и от министър на отбраната даже. Ще съкратим драстично ненужната бюрократизирала се администрация. 

Президентът също ще остане без работа и няма да има напъни да го импийчнат. 

Спорът за допускане на украинското зърно в България ще стане излишен. Няма да има необходимост да продължаваме едностранно забраната както направиха във Варшава, Будапеща и Братислава. Ще изнесем открито и последните остатъци от оръжието, което притежаваме. 

Нашите евроатлантици - "достойни" българи ще могат като доброволци директно да попълнят редовете на ВСУ. Така ще съвпаднат 100% техните думи и дела. 

След време ще възникне сериозен проблем ако закрият Украйна като държава, но сегашните управляващи най-вероятно ще си останат на власт... до кончината на Незалежната. 

Ще направим сериозни финансови и всякакви други икономии. 

Киев ще бъде силно заинтересован от присъединяването на България. Тъй като украинска област ще стане незабавно пълноправна част от НАТО и ЕС. Нали затова бе майданът през 2014 г. в украинската столица. 

Дано към нашата област прибавят и земите от Одеска област, които са населени с етнически българи. Тъй де! Сите българи заедно. Няма само румънци, поляци и унгарци да си мечтаят да получат по някое парче от Незалежната. 

Ако направим цитирания по-горе внезапен „удар“ ще изпреварим всички. После като закрият проекта „Украйна“ ще чакаме по-добри времена. Току виж отново се появил някой окупатор, който да ни възстанови българската държавност в някакви граници. След което може да преживеем и второ Съединение. Така ще решим и проблема с националните празници.  Вече натрупахме опит в това отношение. 

Да живее България на пасионарните фейсбукари!

 

Боян Чуков

Няма коментари:

Публикуване на коментар