Зима

Зима
Пролет

14 септември 2023 г.

Срещата на Путин с Ким Чен Ун има жизненоважно значение за анти глобалистката коалиция

Да му мисли Тагарев и всички глупаци в САЩ и Европа, които все още си живеят в 90-те години на миналото хилядолетие 

 

Срещата на Путин с Ким Чен Ун в Далечния Изток има жизненоважно значение за анти глобалистката коалиция. 

Думите съвсем ясно назовават нещата, кореецът каза, че Путин води „свещена“ война срещу Запада, срещу западните „ценности“.

Естествено, че западната преса е в истерия, среща на двама изроди и касапи. Като изключим тези комплексарски и до болка противни елементарни реакции на политическите ръководства на Запада, до един подобни на Киро и Асен, трябва да се осъзнае, че Западните държави нямат никакъв шанс срещу надигащата се в Азия противоположност. Дори икономически нямат шанс, за военно предимство аз изобщо вече не говоря.

Русия, Китай и Северна Корея са комбинация, която на практика може да обезвреди агресията на глобалистите на военния и тактически пласт в геополитиката.

Преговорите Русия/КНДР са секретни, което само по себе си указва, че става въпрос за супер сериозно организиране на силите. По непотвърдена засега информация има оръжие, което представлява непознат вид. Ще видим какво ще излезе като официални теми на тези разговори, но съм сигурна, че изобщо няма да разберем размерите на военно-тактическото взаимодействие, което трите държави вероятно вече прилагат.

Дали това е причината за смяната на правителството в Япония, не знам, но знам, че новоназначената за външен министър на страната на Изгряващото слънце в първото си изявление каза, че Япония иска да уреди проблемът с Курилските острови, а не да ги превземе. Само уточнявам, че подписване на договор с Русия за Курилите искаше Шиндзо Абе и го убиха. Наследникът му се обърна и каза, че Япония ще ги превземе. Сега отново се връщат на позицията, че ще подписват договор. Ясно е, че влияния има. Япония няма никакъв шанс срещу Русия, Китай и КНДР с или без САЩ като съюзник.

Изобщо, азиатския регион ври и кипи във всичките си части – Близък, Среден и Далечен.

Да му мисли Тагарев и всички глупаци в САЩ и Европа, които все още си живеят в 90-те години на миналото хилядолетие.

Уникално ясен контраст представляваше вчерашния ден с речта на Урсула в ЕС и срещата Путин/Ким.

Къде е диктатурата и концлагера, да се чуди човек.


Анастасия Гешева

Няма коментари:

Публикуване на коментар