Зима

Зима
Пролет

3 ноември 2023 г.

Плювналиев отново разцепи мрака

Този объркан човечец е жив пример какво не е наред в България. Готов на всякакви унижения, стига да захлебва добре и да го потупат по главата 

 

Явно благоверната го е изтървала и пощръклелия Плювналиев се развилня по медиите. 

А толкова много хора се надяваха повече да не му видят мазната угодническа физиономия, поне докато си пият кафето. Но не би! Явно животът не е за удоволствие, трябва си и страдание.

С изумление установих от думите на бившата Първа Дама, че Путин се бил кандидатирал за кмет на София. Дори имало реален шанс да вземе София, а след това България. От твоя плювалник - в Божиите уши, Плювналиев! Де да можеше!

Явно тоя изтърван нещастник си въобразява, че на Путин много са му важни столичните жълтопаветници и техните обсесии от него. А да наричаш балотаж между две неприемливи кандидатури геостратегически избор, означава или да си с КИ на чехълче /или чехльо в неговия случай/, или да са ти платили много яко, за да плещиш публично подобни глупости.

Всъщност Терзиев е издънка на бившата Държавна сигурност, която ни набута в това блато, от което три десетилетия не можем да се измъкнем. И все още се опитва да контролира политиката. Отличителната черта на Васко Десежабата е, че е послушен и гледа като теле във фирма на Бил Гейтс. Досегът му с реалния живот е гледането на телевизионни реалита. Но е удобен. 

Ваня Григорова изглежда уж приемлива, но си имам много наум за нея. Но пък със сигурност има повече мозък от десеиздънката, който, ако се наложи, на два жълтопаветника прайда не може да раздели! Така, че по здрав разум тя е изборът, макар и с едно и две наум. 

Да се върна към Плювналиев. Този объркан човечец е жив пример какво не е наред в България. Той собствено мнение няма /сега има, ако жена му му го обясни какво мисли/. Готов на всякакви унижения, стига да захлебва добре и да го потупат по главата. Точи лиги и цепи мрака с идиотизмите си с пълното убеждение, че в страната на абсурдите това ще му се размине.

Сега тръпна в очакване Станка с танка с огнен патагонски плам да хвърли огън и жупел по Григорова и да заяви, че ако не изберат софиянци комунистчето от ДС, ще се случи земетресение от минимум девета степен по Рихтер, астероид ще изтрепе човечеството, Путин ще се зарадва, а ние ще се чувстваме вечно виновни!



Елена Гунчева-Гривова

Няма коментари:

Публикуване на коментар