Зима

Зима
Пролет

22 февруари 2024 г.

Делян Пеевски: Девет месеца Христо Иванов пи мазно турско кафе в моя кабинет и седеше в скута ми

"Маските трябва да паднат, Христо! Всичко свърши. Вие сте ми ясни." 

 

"Кое е лошото на ДПС? Девет месеца Христо Иванов пи мазно турско кафе в моя кабинет и седеше в скута ми докато се случи Конституцията. И всичките ми идваха час през час, докато направим промените, които са важни за България. 

Сега ще ми казва днес в интервю за "Дневник", че отново ще извади темата ДПС. Коя, бе, Христо, приятелю мой? Темата е, че ДПС е най-национално отговорната партия и крепи това правителство девет месеца. Ако нас ни нямаше, нямаше да го има и правителството. Маските трябва да паднат, Христо! Всичко свърши. Вие сте ми ясни."

Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

"В залата се случи нещо нечувано - изявените евроатлантици от ПП-ДБ провалят в момента проекта на "Уестинхаус" за ядрена централа", добави Пеевски.

По думите му, това е заради Свилен Спасов, агент на ДС, лично посочен от тях на това дружество.

"По другите теми обида не може да има, защото ние отказахме, лично аз отказах на Христо Иванов "делкането", което той ми предложи тук в моя кабинет", допълни Пеевски.

"Делкане" за да бъде сигурен как ще се избере висшия прокурорски съвет, за да бъде избран Андрей Янкулов от неговия Антикорупционен фонд за главен прокурор и за зам.-главен прокурор Сава Петров", заяви Пеевски.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар