Зима

Зима
Пролет

23 март 2024 г.

Лицето на тероризма

Ако позволим България да подкрепя терористите в Украйна, един ден терорът ще дойде и тук 

 

Гледаме едни нечовешки физиономии на убийци, които хладнокръвно са избили десетки мирни хора, включително и деца. Нито сянка на разкаяние. И си мислим, че това са терористите. Не са!
 

Тероризмът се финансира. Помните ли Осама Бин Ладен - обучен от САЩ?! ИДИЛ - обучавани и финансирани от САЩ? Ислямска държава - САЩ. Тук-таме и Израел. Тероризмът върши политически услуги на великите сили. И на слугите им. Тероризмът е оръжието на тези, които нямат смелостта и честта да воюват сами, а плащат на други да убиват невинни хора, за да могат те да постигнат политическите си цели.

В Украйна отдавна няма нищо нормално. Още от 2014 година, когато гореше Дома на профсъюзите в Одеса, когато горяха живи хора, а бременна жена беше удушена с кабел на телефон. Няма нищо нормално от убийствата на деца, докато Виктория Нюланд раздаваше кексчета и чайче на бъдещите убийци. В Украйна горят кръстове с живи хора. В Украйна на власт е един наркоманизиран психопат, подкрепян и от българските управляващи.

Вижте резултата от подкрепата ни. Защото всяко едно оръжие, изпратено в Украйна, всяка декларация в подкрепа, засилваше отклоненията и патологията на украинските управляващи. Те губят войната и затова прибягват до оръжието на гнусните подлеци. Не могат да победят руската армия, затова наемниците им побеждават жени, деца и мирни хора, отишли на концерт. Тероризмът е лицето на един долен и мръсен свят, на дъното на който стои САЩ!

И отново казвам, че ако позволим България да подкрепя терористите в Украйна, един ден терорът ще дойде и тук. И без това вече достатъчно украинци има по българските земи.


Елена Гунчева-Гривова

Няма коментари:

Публикуване на коментар