Зима

Зима
Пролет

17 януари 2015 г.

Ало, Гяуров, Б.Б. какъв го играе тогава?!

Ако Димо Гяуров беше напсувал в ефир Б.Б., по-малко щеше да го унизи. "Искате рано сутринта да ви назова име, ето, Делян Пеевски държи сектора за сигурност.", редна бившият директор на НРС в ефира на "Събуди се" на Нова тв.

Ало, Гяуров, премиерът Бойко Борисов какъв го играе тогава? Нали уж точно той контролира специалните служби. Борисов е особено чувствителен към нападки срещу авторитета му на държавник, ех, и на партиен лидер. 

Е, Димо Гяуров, който по никой начин не може да мине за "смело сърце", го намачка по особено перфиден начин. Какво друго означава да блъвне, че Делян Пеевски "държи сектора за сигурност"? Остана да каже само едно - Делян Пеевски е истинският премиер, а Сокола е неговият Пророк. "Цялата държава е оплетена във финансови интереси.", здрасти, че бързам, Гяуров.

Методи Андреев и той се произнесе за казуса "Пеевски", след като оправи Осама бин Ладен и ЦРУ, леле, леле. "Публичният образ на модела "КОЙ" е Делян Пеевски.", въх. Ако не беше фокусирането върху името на Делян Пеевски, триото Димо Гяуров, Николай Радулов и Методи Андреев, щеше да постигне недостижим стандарт в блябосването и празнодумството. Не че вметката за Делян Пеевски допринесе за техния "експертен статус", пардон. 


"Клечката кибрит бе запалена с опита Делян Пеевски да бъде назначен за шеф на ДАНС.", изцепи се Николай Радулов. Светлозар Лазаров и Владимир Писанчев били точно такива назначения, каквито щяло да има, ако Д.П. бил инсталиран начело на ДАНС.

Как го рече Гяуров - олигархията държала службите, а ДПС било "партия" с олигархията, значи ДПС контролира спецслужбите. Как пък не се намеси на това място Методи Андреев, за да открехне публиката, че всъщност Ахмед Исмаилов Ахмедов, демек, Ахмед Демир Доган, командори спецовете? Апропо. Забелязахте ли какво обявиха като тема от Нова тв - "Разстрели, мокри поръчки... мистерии. Как ще отговори секторът за сигурност?".


Истинска мистерия беше само едно - как успяха тримката в студиото да не се отвратят от себе си. От образцовото бръщолевене и безпримерното им дърдорене в паметта на публиката ще остане само предъвкването на жвачката "Пеевски". О, да - и поредната плесница за Бойко Борисов.

Миналата седмица той избухна в Нова тв, че на шефовете на службите трябвало да се даде шанс да се докажат. И още - те работели според онзи, който управлява. Е, "доказаха се" - разстрели, разстрели, разстрели: със заглушител, с муниции за диви прасета. При слаб премиер като Пламер Орешарски нямало как да се очакват резултати. От миналата седмица досега видяхме как бачкат при "силен премиер"... 


Очеизвадно стана, че на поръчителите и изпълнителите на "мокри поръчки" изобщо не им пука нито от Делян Пеевски, нито от Ахмед Доган, а особено - от Бойко Борисов. Щом като и Димо Гяуров си позволява да твърди, че Делян Пеевски, а не премиерът, както би трябвало да бъде, "държи сектора за сигурност", няма какво да кажем повече за министър-председателя.

За една бройка да забравим. Да не би Димо Гяуров да иска да внуши, че щом като Делян Пеевски "държи сектора за сигурност", значи е отговорен за случващото се в държавата. 


Тогава Бойко Борисов за чий му е на народа?!


bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар