Зима

Зима
Пролет

6 януари 2015 г.

МВР министър – нагъл лъжец!

Просто Вучков продължи мръснишки онова, което повече от месец разиграва държавата, в лицето на МВР, правителството и службите...

Днес сутринта в ефира на Нова телевизия вътрешният министър Веселин Вучков, мръснишки вкара „невинно” едно изречение в коментара си по „аферата Петко Сертов”, изричайки ЯСНО И КАТЕГОРИЧНО, ЧЕ СЪПРУГАТА НА ПЕТКО СЕРТОВ Е ПОИСКАЛА ДА БЪДЕ ПРЕКРАТЕНО ИЗДИРВАНЕТО НА СЕРТОВ.


Това бе продължение на мерзавската „пропагандна линия”, която МВР, служби и главен секретар на МВР от първия работен ден на Новата година стартираха по отношение на Петко Сертов. Което АФЕРА прогнозира, че ще се случи още преди коледните празници.

След като гелосаният слуга, иначе казано главен секретар на МВР Светлозар Лазаров, вчера рече, че „ситуацията била ясна”, след като едновременно с това Пеевските жълтакави журналя нагло пласираха безумия за любовници и още по-нагло поискаха Сертова да плати на МВР разноските по „издирването” на Сертов, днес вътрешният министър В ПРАВ ТЕКСТ ИЗЛЪГА БЕЗОБРАЗНО, ЧЕ СЪПРУГАТА НА СЕРТОВ – ЕМИЛИЯ СЕРТОВА Е ПОИСКАЛА ИЗДИРВАНЕТО НА БЪДЕ ПРЕКРАТЕНО.

Моментално след тази отвратителна лъжа, заради която във всяка нормална държава би трябвало не само вътрешния министър да бъде изритан с шут, но и правителството да подаде оставка, заради идиотските си служби и МВР, които служат на КОРПОРАТИВНИ ИНТЕРЕСИ, медиите, свързани с Пеевски гръмко тиражираха как Сертова, видите ли се отказала да търси мъжа си.

Малко по-късно Емилия Сертова пред Агенция БЛИЦ обаче зашлеви за пореден път КУКЛОВОДИТЕ, изричайки:

„Не съм искала спиране на издирването на съпруга ми, както се тиражира по медиите в момента. Не ме интересува кой какво иска, искам съпругът ми да бъде намерен. Министърът на вътрешните работи поясни, че дори и да поискам спиране на издирването, това няма как да се случи. Медиите неправилно са интерпретирали думите на вътрешния министър Веселин Вучков.”

Емилия Сертова очевидно продължава да бъде ПРЕКАЛЕНО ВЪЗПИТАНА С МВР И СЛУЖБИТЕ, КОИТО ХРАЧАТ, ЗАЕДНО С ПЕЕВСКИТЕ МЕДИИ ВЪРХУ ГЛАВАТА И. И рече, че медиите не били разбрали. О, Сертова, някои медии добре разбират както им се диктува. А медии като нас не са глухи и с ушите си чуха какво изрече Вучков, пардон Цветанов с тялото на Вучков. А то бе, че Вие сте поискала спиране на издирването на Сертов.
ГОСПОЖО СЕРТОВА, АЙДЕ НЕМА НУЖДА ОТ ТОЛКОВА ВЪЗПИТАНИЕ! ВУЧКОВ ИЗРЕЧЕ ДИРЕКТНО СЛЕДНОТО:

„Той се издирва по един и същи начин и в България, и в цялото шенгенско пространство. Има обявено за издирване лице, което не е извършило престъпление, то няма да бъде и задържано. Само трябва да се установи местонахождение му. Докато това не бъде установено, дори и съпругата му да поиска снемане от издирване, въпреки че тя го е поискала, лицето ще продължи да се поддържа в тази Шенгенска информационна система“.

Просто Вучков продължи мръснишки онова, което повече от месец разиграва държавата, в лицето на МВР, правителството и службите, по отношение на „аферата Сертов”. А то е – пълно неглижиране, лъжи, бездействие, само и само ИСТИНАТА ДА БЪДЕ ПОКРИТА!
 Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар