Зима

Зима
Пролет

12 януари 2015 г.

Борисов се оправил с медиите: "просто не си говоря с тях", леле, леле

Всички наведени журналки си заслужават своя Борисов. Както и той тях...
"Нямам никакви отношения с Пеевски. Не искам да участвам в предаването на Сашо Диков, не съм дал такова съгласие.", заяви премиерът Бойко Борисов пред Миролюба Бенатова, която се включи на живо от Париж в предаването Дикoff. Борисов редна, че "това е лъжата на Орешарски" – КТБ е станала мастодонт по време на предишното управление на ГЕРБ. "Това се вижда от таблиците, тя вече беше голяма банка.", влезе в обяснителен режим министър-председателят. "Ние просто внимавахме да не я фалираме.", додаде оправдателно Борисов.

"Атентатът в Париж беше извършен срещу журналисти и свободата на словото, с това той е различен от другите атентати, които стават по света. Затова ние присъствахме на шествието във френската столица, за да засвидетелствуваме, че държим на този демократичен принцип.", избухна премиерът на България в столицата на Франция. Борисов претендира, че не смята, че у нас няма свобода на словото, защото в България можело да се каже всичко, каквото се мисли и затова нямало последствие, ти да видиш.

Оказа се, че Бойко Борисов може безспирно да надминава себе си. Оправил си и отношенията с медиите - "просто не си говоря с тях", отсече самоуверено лидерът на ГЕРБ. Чий го дири тогава в Париж на мълчалив марш на солидарността за "свободата на словото"?!

Дотам да я докарате - един класически медиен продукт дотолкова да се извиси в собствените си очи, та да няма нужда да си "говори с медиите", брех. Политически гигант. Колос. Титан на мисълта и словото.

Понеже Бойко Борисов се гушеше зад широкия гръб на украинския президент Петро Порошенко и снажния му бодигард явно не можа да види как дори безцеремонните охранители на Бенямин Нетаняху не смееха да побутнат щъкащите наоколо телевизионери. Положението беше толкова натопорчено, че даже и братът на героичния командос Йоси Натаняху оглеждаше разположението на снайперистите, за да види дали и неговите са там. Беше наистина натопорчено. Страх струеше от "световните лидери". Въпреки това никой от гардовете им не газеше и мачкаше журналистите.

Никога няма да го добута Бойко Борисов до "колегите". Колкото и да се мляска с Оланд. Колкото и да се гушка с тетка Меркел. Кой от тях ще си позволи да съска срещу интервюиращите? Кой? Оланд го нащракаха по нощите как се отдава на похождения и изневери. И? Да не би да е крещял на журналистите? Бойко Борисов не искал да участва в предаването на Сашо Диков, не бил дал съгласие за това. Милият. Сякаш репортерите, накачулили Оланд и Меркел в Париж им искаха разрешения за включванията "на живо".

Всички наведени журналки си заслужават своя Борисов. Както и той тях. Взаимно си се заслужават. Колкото до Пеевски - Борисов няма шанс да се измъкне от тази ТЕМА, както казват за подобни случаи "братушките от бригадите". Даже и за президент да се кандидатира, въпреки заклинанията, че няма да го стори, пак ще го юркат - БОРИСОВ, КАЖИ СИ ЗА ПЕЕВСКИ!
bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар