Зима

Зима
Пролет

28 януари 2015 г.

От БДЦ ще съдят Николай Бареков за клевети в медиите

"Тъжно е поведението на Николай Бареков в последните два дни, в които раздава оценки, квалификации и обиди спрямо хора, които с нищо не са го заслужили", се казва в позиция на Политическия съюз от партии „Български демократичен център" (БДЦ).
От формацията допълват, че с клеветите на Бареков в медиите ще се занимае българският съд.

„Във връзка с опитите за дестабилизиране на Парламентарната група „Български демократичен център" заявяваме, че причините за разпада на ББЦ ясно са описани в декларацията, с която народните представители напуснаха партията преди месец - личните битки, внезапните промени в настроението и възгледите на лидера, безцеремонното му поведение спрямо парламентарната група и мнението на депутатите", се казва в позицията.

Преди това бяха положени много усилия да предупредим Бареков, че поведението му не е партньорско, не е екипен играч, че ще подведе тези, които събира по площадите и които бяха повярвали, че носи промяна, посочват от БДЦ.

„Огорчени сме, че Николай се опитва да прехвърли проблемите в партията си на Политическия съюз БДЦ, от болната на здравата глава, обвинявайки нас за собствените си грешки", се казва в позицията.

„В тази ситуация трябва да дадем алтернатива на хората, които гласуваха за нас и повярваха в нашите послания. Не можем да предадем тяхното доверие. Факт е, че в политическия център има празно пространство. Там има хора, чиито интереси не са защитени и техен изразител може да бъде „Българският демократичен център", се посочва в позицията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар