Зима

Зима
Пролет

26 януари 2015 г.

Джиджи Хадид е новото лице на Guess и Maybelline (галерия)

Джиджи Хадид се превръща в един от най-търсените модели от своето поколение.

Красавицата се сдоби с цели два нови ангажимента – тя е новото лице на Guess в кампанията пролет 2015, а освен това наскоро сключи договор да представя продуктите на козметичния гигант Maybelline.

Американката Джиджи е дъщеря на палестинския строителен предприемач Мохамед Хадид и на супермодела от 80-те и 90-те – Йоланда Фостър.

19-годишната мис Хадид стартира моделската си кариера преди няколко години, представяйки детско облекло на Guess Kids, но днес тя е истинска изкусителка в рекламата за дамско облекло на бранда.

Джиджи показва безупречната си физика в горещата фотосесия на плажа, пред обектива на модния фотограф Дейвид Белмеър. Преди няколко дни пък в медиите беше обявено, че блондинката става лице и на Maybelline.

Интересното в случая е, че тя е една от най-добрите приятелки на модела Кендъл Дженър, която пък стана лице на друг козметичен гигант, а именно на Estee Lauder.

Джиджи е позирала в кампании за Tom Ford, Sisley, а освен това участва в календара на Pirelli за 2015-та. Красавицата излиза с австралийския поппевец Коди Симпсън.


Тialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар