Зима

Зима
Пролет

28 февруари 2015 г.

Съботен бис

Разминаваме се със сексрекорд и драмите на Баракова и Емануела, има и малко надежда...

Тази седмица започваме малко по-нестандартно, като в полезрението ни е депутатът Ана Баракова. Драмата не е голяма, тъй като Баракова е по-подходяща за ниските етажи на шоубизнеса, отколкото да заема депутатско място. Но пък народът я прати в Народното събрание.

През седмицата Баракова се издъни, след като нейният депутатски пропуск за парламента бе залепен на Порше Кайен в столичен мол.

"Този автомобил не е мой, а на мой познат, който в определени моменти да ми осъществява транспорт, багажи, лични нужди", коментира Баракова пред Клуб Z. И по-късно в стил бивша спортна министърка се оплака:

"При мен положението е малко абстрактно, обект съм на проследяване, на натиск, напрежение. В момента фалшивият сайт, който ми се направи. Обвиненията, че съм на работна заплата при конкуренцията за това работно място. Имам много по-големи проблеми". Ако някой е разбрал, да вдигне ръка, другите да се молим от тази жена да не зависи нищо в държавата.

Да преминем към нещо далеч по-приятно в лицето или по-скоро към даденостите на Елен Колева. През последните години тя присъстваше в медийното пространство най-вече със скандалите около връзката си с бизнесмена Александър Найденов, известен с прякора Майонезата. Двамата извадиха на показ и чаршафите от тяхното съжителство, но вече всичко е в миналото. Което пък ни даде възможност да видим Елен в друга, далеч по-приятна и еротична страна. Тя зарадва приятелите си с летен кадър насред зима, като на преден план е Елен отзад.



Любовните драми на Елен Колева са в миналото, но са актуални в ложето на фолкпевицата Емануела. Все по-упорито се твърди, че родилата наскоро изпълнителка е зарязана от бащата на детето си - Димитър Динев. Засега единствените докзателства са постовете на Емануела във Facebook, които са свързани с изневяра, предателство, раздяла, прошка. Според клюката Динев-младши е избягал по съвет на баща си Динко Динев, който също зад гърба си има много официални връзки.
Посланията на Емануела, които намекват за раздялата с Димитър Динев

Участничката във VIP Brother Зорница Линдарева пък продължава да бъде загадка за хората в шоубизнеса и за психолозите. Тази седмица тя осведоми в национален ефир българската общественост, че се е върнала при старото си гадже – софийския бизнесмен Иво Редбула (от интервюто пред Гала не разбрахме истинското му име). Техните отношения обаче са повече от странни, ако се вярва на отличния й изказ.

"Ние много се обичаме с моя приятел, заедно сме, обаче се чувствам, тъй да се каже – свободна жена. Той ми е като по-голям брат", изтърси Линдарева. Сложните й отношения обаче не я разстройват.

"След толкова години, в които ходя на терапия, вече винаги се чувствам добре", категорична е моделката.

Наскоро Линдарева се похвали, че щяла да прави кабинет за психотерапия. Дали обаче нейното бизнес начинание няма да бъде със същия успех като сватбената агенция на плеймейтката Златка Райкова?

Линдарева има странна връзка

Една 22-годишна русенка развълнува цялата нация, и най-вече родния си град, с рекорд. Появи се новината, че Деница Севдова преспала с 1026 мъже за 1 ден и детронирала световната рекордьорка Лиса Спаркс. Разбрахме, че Деница учи психология в Будапеща, имала сериозен приятел, който нямал нищо против да чупи в ефир... рекорди.

С гордостта ни обаче дотук - увисва в посока 18.30 часа. Идеята била продукция на унгарското студио ALS, но на въпросния уебсайт няма порноактриса, подобрила световния рекорд, пише "168 часа". Представената за Деница пък имала невероятна прилика с една от топ звездите на ALS – Джеси Роджърс. Кадърът в този ракурс напомня и за 35-годишната порноактриса от Унгария, известна под псевдонима Джесика гърл.

Сега чакаме да узнаем истината, ако може и Деница да излезе на светло и да опровергае съмненията. В едно нещо да сме рекордьори и някои веднаха посяха съмненията. Дени, покажи на тия хора как са раздаваш под юрганите и че "рекордът тьи, е много по-добър от рекорда им".

Няма как да не извикаме на бис Деси Слава. Фолкпевицата се завърна триумфално в "Пайнер" и вече е част от големите им концерти. Появата й на провелите се награди тази седмица обаче хвърли в потрес всички нейни фенове от мъжки пол, които са я поставили в класацията си за еротичен блян. Блондинката стъпи на сцената с неподходящо боди, като гледката може да убие всеки мерак. Но тъй като не може само да я критикуваме - няма как да не признем, че е една от най-добрите певици в димитровградската компания.

Деси Слава е една от най-ярките изпълнителки, но катастрофира модно

Прочети още на: http://www.dnes.bg/redakcia/2015/02/28/syboten-bis.255893,image7#photo
Деси Слава е една от най-ярките изпълнителки, но катастрофира модно

Седмичният обзор завършваме с надежда. Надеждата, че днес ще се явят много кандидати на творческата среща "Искам да стана звезда като... Мими Иванова и Развигор Попов". И тъй като децата знаят повече за Криско, Преслава и 100 Кила, ще им припомним един от хитовете на дуета. Три-ииии: "Знам, живееха безгрижно в старата гора, седем палави козлета и една коза..."
Има надежда

Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар