Лято

Лято

28 февруари 2015 г.

Какво ви очаква през тази година според вашето лично число?

Датата на нашето раждане определя съдбата ни.

Когато съберем своите рождена дата, месец и година на раждане получаваме число, което астролозите наричат лично число или лична година. Личното число също дава информация за нашия път в живота.

Как да изчислите вашето? Например ако сте родени на 1.10.1963 г. Сметката трябва да изглежда по този начин: 1+1+0+1+9+6+3=21.

След това се събират 2+1 и се получава лично число 3. Вижте какво ви очаква през тази година според вашето лично число.

Лично число 1

През 2015 година вашите лидерски умения ще се проявят, ще отстоявате волята си, ще проявявате повече смелост да изразявате своите чувства и мисли. Опитайте се да завършвате всички започнати проекти.

Слънчевите символи могат да ви помогнат да засилите положителната вибрация. Всички цветове на дъгата и особено жълтите, портокаловите и лилави нюанси, ще спомогнат да привлечете повече положителна енергия към себе си и да засилите вашата мотивация.

Лично число 2

През 2015 година тези, които са с лично число 2 ще свържат личността си със своите лични преживявания. Ще имате възможността да подобрите много области в живота ви. Тези от вас, които се занимават със занаят или полагат усилия за развиването на различни умения ще постигнат успехи.

Ще имате успешна любов само, ако бъдете упорити. Бъдете внимателни с финансите. Сребърно и всички символи свързани с Луната ще ви донесат допълнително положителна енергия.

Лично число 3

Ако вашето лично число е 3, годината ви ще бъде по-позитивна. Ще се повишат вашите амбиции и значително ще подобрите вашите комуникативни умения, което ще се отрази положително и на социалните ви взаимоотношения.

Годината е благоприятна за пътувания, духовно издигане и любовни авантюри. Лилавият цвят и символите на радост ще ви донесат благоприятни вибрации.

Лично число 4

Вашата 2015 година ще бъде под вибрациите на Уран. Това ще ви помогне да бъдете по-организирани, ще подобрите вашите познания в различни области. Интересите ви ще са разнообразни и може би малко странни. Цветове, които ще ви донесат положителна вибрация са тъмнооранжево, охра и жълто.

Лично число 5

За тези от вас, които са с лично число 5 следващите месеци са особено важни за подобряване на себеизразяването и комуникацията. Това е една отлична година, в която да постигнете много от поставените ви цели, да започнете работа, която ви удовлетворява. Аксесоари с ангели или ангелски крила, както и синият цвят, ще отворят положителните вибрации.

Лично число 6

Имате възможността да постигнете успехи в областта на изкуството, да подобрите здравословното си състояние, да привлечете повече любов в живота си, да пътувате повече и да посещавате разнообразни образователни курсове. Розовото, пастелни цветове и аксесоари във формата на сърце ще ви донесат положителна вибрация.

Лично число 7

За родените с лично число 7, 2015 година ще е година на прозренията. Тези от вас, които се занимават с изкуство или работата им изисква някакъв вид творчество (писатели, редактори, дизайнери и т. н.) ще подобрят своите креативни умения.

Ако имате планове да учите или посещавате курсове, годината е благоприятна. Морските сини и зелени нюанси ще ви донесат много положителна енергия.

Лично число 8

Година на предизвикателства, повече работа и добри постижения в областта на бизнеса. Вашите амбиции ще се повишат значително, а тези от вас, които се занимават с бизнес ще си осигурят стабилно място.

Действайте мъдро, работете усилено и тези ваши инвестиции ще ви се върнат като успехи. Използвайте положителните вибрации на черния цвят и по-тъмните нюанси на червено, зелено, лилаво, индиго.

Лично число 9

Година на различни трансформации, в която ще повишите личната ви сила. Но бъдете внимателни, особено в моментите, в които сте гневни. Червеният цвят се препоръчва за тези от вас, които са с лично число 9. Посветете се на финансите, особено ако планирате да започнете личен бизнес.


Аz-jenata.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар