Зима

Зима
Пролет

8 февруари 2015 г.

Константин Тренчев: Спрямо българския народ се извършва геноцид

"България днес е в състояние на победена страна след дълга и унищожителна война, загубила милиони от населението си, без обща кауза.

Промените бяха извършени с цинизъм жестокост и грубост. Спрямо българския народ се извършва геноцид. Минималните заплати са по-ниски от тези в третия свят. Шепа хора владеят по-голямата част от земята и обират лъвския пай от евросубсидиите. Учителите са обект на унижения, българският народ е най-болния в Европа."

Това заяви по време на откриването на конгреса на КТ "Подкрепа" в зала Н№3 в НДК лидерът на синдикалната организация д-р Константин Тренчев.
 

Синдикалният лидер коментира още, че в Европа се заражда нова левица и десница, което ясно показва, че сегашните управленски модели не са успешни.
 

"В Европа тече процес на подмяна на коренното население. Атентатът в Париж е илюстрация за това. Нахлуващите от Африка, Азия и Близкия изток бежанци не носят в себе си европейски ценности. Ако не се вземат мерки, рано или късно това ще доведе до религиозни войни на европейска територия", каза още той.
 

Президентът на КТ "Подкрепа" подчерта, че за 26-те години на преход, синдикалната организация е единствената оцеляла в своята цялост организация.
 

"За 26 години се наложи да напиша 9 отчетни доклада. Едно беше характерно в тях - посочваха се проблемите, причините, мечтите и надеждите. Това, което най-много ме впечатли и това, от което най-много ме заболя, е как оптимизмът, надеждите и мечтите намаляваха с всеки следващ доклад", обясни д-р Тренчев.
 

Президентът на КТ "Подкрепа" подчерта, че за 26-те години на преход, синдикалната организация е единствената оцеляла в своята цялост организация.
 

Над 900 делегати участват в конгреса, който ще продължи до 10-и февруари. Очаква се във вторник да бъдат обявени новите президент и вицепрезидент, след като д-р Тренчев обяви окончателното си оттегляне от ръководството.
ИА КРООС

Няма коментари:

Публикуване на коментар