Зима

Зима
Пролет

17 февруари 2015 г.

Сан Икер: "Шалке" ще иска да си отмъсти и да вземе реванш

„Ще бъде много трудно и би било грешка да мислим, че ще се повтори предишния ни мач тук."

Вратарят и капитан на "Белия балет" Икер Касияс е сигурен, че на отбора му предстоят трудни две срещи срещу "Шалке" на 1/8-финалите в Шампионската лига.

Според него двубоите няма да имат нищо общо от мачовете между двата състава преди година на същия етап, когато испанците биха с 6:1 в Гелзенкирхен и с 3:1 у дома.

„Ще бъде много трудно и би било грешка да мислим, че ще се повтори предишния ни мач тук. Атмосферата в Германия ще бъде наелектризираща, тъй като домакините знаят, че ще имат възможност да си отмъстят и да вземат реванш за случилото се миналата година, така че очакваме сериозен и труден сблъсък” заяви той.

„Това, че миналия сезон ги срещнахме и успяхме да ги отстраним, не ни помага по никакъв начин. Напротив, дори те имат леко предимство, тъй като ще се стремят да не повтарят грешките си. Трябва да сме внимателни и концентрирани и да подходим към мачовете скромно, защото кръгът ще бъде много труден” добави Касияс, който похвали съотборника си Тони Кроос.

„Той е млад и бърз. Играе от дълго време на много високо ниво, така че "Реал" Мадрид направи отличен ход с привличането му, особено предвид неговата възраст. Вече се видя, че той е ключов играч за нас в средата на терена”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар